Epson sinema keyfini evinize taşıyor

Sinemaya gitmeden evinizde sinema keyfi yaşamak ister misiniz? Epson size bu şansı sunuyor...

Epson, evde sinema kalitesinde görüntü sağlamak amacıyla, EH-TW3800 ve EMP-TW700 projektör modellerini geliştirdi. Epson EH-TW3800'de, filmi sinemada izleme deneyimini eve taşımaya olanak tanıyan birçok gelişmiş özellik bulunuyor. Özellikle, 3LCD teknolojisiyle, görüntüde ekstra parlaklık sunuyor. EMP-TW700 ise her türlü aydınlatma koşuşunda sağladığı görüntü kalitesi ile dikkat çekiyor.

Epson EH-TW3800
1080p Full HD (Tam Yüksek Tanımlı) görüntü sunuyor. 18.000:1'lik yüksek kontrast oranıyla da net beyazlar ve derin siyahlara ulaşılabiliyor. Blu-ray ve DVD filmlerinin de rahatlıkla görüntülenebildiği EH-TW3800, arabirim kutularına, oyun konsollarına, dijital TV alıcılarına, bilgisayar veya dijital fotoğraf makinelerine de kolayca bağlanabiliyor.

Epson EMP-TW700
EMP-TW700 projektör modeli ise, loş veya aydınlık her türlü aydınlatmada yüksek performans gösteriyor. En küçük odayı bile tam boyutlu bir sinemaya dönüştüren EMP-TW700, sadece 1,5 metreden bile 60 inçlik dev görüntü sağlıyor ve maç seyretme keyfini pekiştiriyor.

HD ready özelliği, 720p'lik çözünürlüğü ve HDMI arabirimi sayesinde EMP-TW700 aynı zamanda, maksimum eğlence için mümkün olan en yüksek görüntü kalitesini sağlıyor. Ayrıca, 26dB'lik ses düzeyinde çalışan fanı sayesinde, sessiz performans gösteren EMPTW700, seyir keyfini bozmuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum