En mobil hoparlör Creative’den: TravelDock 900

Mobil yaşamın bir hayat tarzına dönüşmekte olduğu günümüzde özellikle MP3 çalarlar bu trendin liste başı aksesuarı olarak dikkati çekiyor.

MP3 çaların bu denli popüler olması da mobil müzik kavramında yenilikleri beraberinde getiriyor. Mobil hoparlörler de bu yeniliklerin en gözdesi olmuş durumda. MP3 çalarlarıyla adından sıkça söz ettiren Creative’in, her türlü MP3 çalara uygun yeni TravelDock 900 mobil hoparlör sistemi tam da bu ihtiyacı karşılamak üzere tasarlanmış.

TravelDock 900, şekil olarak tam bir gözlük kabını andırıyor. Gerek şekli gerek hafif olması sayesinde oldukça rahat taşınabilen bu ürün toplam 4W rms gerçek ses çıkış gücüne sahip. Katlanabilir yapıdaki hoparlörü açtığınızda ortasından bir MP3 bağlantısı çıkıyor ki buraya müzik çalarınızı oturttuğunuzda derhal müzik dinlemeye başlayabiliyorsunuz. CD çalar veya başka bir müzik çalar bağlamak isteyenler için arkasında kablo yardımıyla bağlantı yapılabilecek bir giriş daha var. Titanyum sürücülere sahip olması nedeniyle yüksek ses kalitesine sahip olan TravelDock 900’ün üzerinde geniş alan efekti düğmesi de mevcut. Bu düğmeye bastığınızda şarkılarınızı ortama daha yayılmış olarak 3D efekti ile dinleyebiliyorsunuz. 4 adet ince kalem pil ile 35 saat boyunca çalışabilen ürünü, opsiyonel olarak temin edilebilecek adaptörünü satın alıp, prize bağlayarak da kullanabilirsiniz.

Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış olması ve beyaz tasarımı nedeniyle oldukça şık bir görünüme sahip olan TravelDock 900, tüm MP3 çalarlar için en ideal hoparlör sistemi olarak dikkati çekiyor.

Sonraki Haber

Forum