En'lerin cipsi en'lerin yönetmenini arıyor...

Yönetmen olmak için bir fırsat mı bekliyordunuz? En'lerin cipsi beklediğiniz fırsatı sunuyor...

En'lerin cipsi Ruffles, internet üzerinden düzenlediği Ruffles ile "ÇekEN ÇekENe" video yarışmasını, hayatı En'lerde yaşayan üniversite öğrencileri ile buluşturuyor. 30 Mart'ta Çukurova Üniversitesi ile start alacak ve toplam 10 üniversiteyi kapsayacak etkinliklerde "En"lerin heyecanı 245 bin üniversite öğrencisini saracak.

Üniversiteliler, kampus içinde kurulan Ruffles alanına gelerek kendilerine sunulan listeden 3 nesne seçecek (diş fırçası, ayna, frisbee, naylon çorap, kamış olta, şambrel, trambolin) ve başrol oyuncusu Ruffles'la birlikte otuz dakika içinde "En" videolarını çekecekler.

Üniversite buluşmalarının ardından www.cekencekene.com internet sitesine yüklenerek oylamaya sunulacak videolar "beğendim" ya da "olmamış" olarak Ruffles tutkunları tarafından oylanacak. Oylama sonunda En iyi videonun sahibi Ruffles'dan sürpriz bir hediye kazanacak.

"ÇekEN ÇekENe" video yarışmasına büyük ilgi

26 Ocak'ta internet üzerinden başlatılan ve Ruffles tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği "ÇekEN ÇekENe" video yarışmasının www.cekencekene.com internet sitesi, ilk ayın sonunda yaklaşık 80 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Siteye yapılan ziyaret sayısı ise 130 binin üzerinde gerçekleşti. Yüzlerce videonun yüklendiği yarışmada siteye gönderilen videoların izlenme sayısı ise 100 bini geçti.

Etkinlik Takvimi:

Üniversite Gidilecek Tarih
Çukurova Üniversitesi 30-31 Mart
Selçuk Üniversitesi 1-2 Nisan
Akdeniz Üniversitesi 3 Nisan & 6 Nisan
Muğla Üniversitesi 7-8 Nisan
Ege Üniversitesi 9-10 Nisan
Uludağ Üniversitesi 13-14 Nisan
Anadolu Üniversitesi 15-16 Nisan
Gazi Üniversitesi 17 Nisan & 20 Nisan
Maltepe Üniversitesi 21-22 Nisan
Yeditepe Üniversitesi 27-28 Nisan

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum