En iyi 50 Euro altı anti-smartphone'lar

iPhone'u, Galaxy S'i ve diğerlerini unutun: İşte piyasadaki en iyi anti-akıllı telefonlar...

Uygulamalar, dokunmatik ekran, FaceTime ve iPhone: bunların hiçbiri ile ilgilenmiyor musunuz? İstemediğiniz özelliklere sahip olmayan telefonları Chip Online sizin için buldu. Anti-Smarthphone'unuz ile her şeyi yapabilen telefonlara karşı savaş açın.

Telefonunuzdaki her özelliği bilerek veya isteğiniz doğrultusunda mı aldınız ? Tabii ki hayır. Özellikle ufak tefek bir sürü özelliği olan pahalı multimedya telefonlarında, kullanılmayan özelliklerin sayısı çok fazla. Mantıksızca olan ise GPS, HSPA ve tümleşik kamera gibi özelliklere çok para verilmesi. Telefonunda internet kullanmayan, fotoğraflarını dijital fotoğraf makinesiyle çeken ve zaten arabasında bir navigasyon bulunan birisi için bunlara bu kadar para verilmesi mantıksız.

Hollandalı telefon üreticisi "John's Phone", Amerikan firması "simvalley" ve aynı zamanda Nokia, Samsung gibi ucuz modelleriyle tanınmış ünlü markalar da az özellikli ve uygun fiyatlı telefonlar üretiyor. Chip Online uygun fiyatlı en iyi telefonları sizin için buldu. İlk olarak, ilerleyen sayfalarda yer alan 3 telefonmodeline göz atmanızı öneririz. Daha fazla model arayanlar ise, son sayfadaki bağlantıyı kullanabilir...

simvalley RX-80 Pico - Samsung E1080

Pearl'dan kredi kartı büyüklüğünde telefon

simvalley RX-80 Pico

Kredi kartı büyüklüğünde bir telefon olmadığını mı düşünüyorsunuz? Yanılıyorsunuz! Simvalley RX-80 Pica anti-smarthphone'cular için doğru tercih olabilir. Telefon, SMS, 5 yönlü tuş ve alarm özelliğinden başka özelliği olmayan bu telefonun şuan ki fiyatı 18 Euro. Fiyatından da anlaşılabileceği gibi RX-80 Pico'da ne renkli ekran ne de hoparlör bulunuyor. Ebatları sebebiyle doğal olarak küçük akü bulunan RX-80 Pico'da testimizde 77 dakika konuşma süresi saptandı. Kullanım süresini arttırmak için 6.90 Euro değerindeki ekstra aküyü satın alabilirsiniz.

Fiyat : 18 Euro'dan başlayan fiyatlarla


Samsung E1080

Arkadaşlarınız hep Samsung Galaxy S veya S8500 gibi ünlü markanın pahalı telefonlarıyla mı karşınıza çıkıyor, üzülmeyin çünkü ünlü markalarda anti-smartphone'lar üretiyorlar. En iyi örneklerden biri olarak Samsung E1080 20 Euro'luk fiyatı ile karşınızda. Bu telefon; telefon ve SMS özellikleri dışında renkli erkan, kaybolma durumlarında mobil izleyici özeliği ve organizatör gibi özelliklere sahip. Ayrıca üreticilere göre 560 saat standby süresi ve 9 saate kadar konuşma süresi sunuyor.

Fiyat : 20 Euro'dan başlayan fiyatlarla


*Fiyatlar yurtdışı fiyatlarıdır.

John's Phone

En sade anti-smartphone

Telefonu açın, konuşun ve kapatın. Yapabilecekleriniz bu kadar. John's phone dünyanın en kolay cep telefonu olmasıyla tanınıyor. Hollandalı üreticinin bu telefonuyla sadece telefonla konuşabiliyorsunuz. SMS, MMS, internet, e-mail, sosyal ağ, kamera ve mp3 çalar, bunlardan hiçbiri bu telefonda yok. John's phone neredeyse hiçbir şey yapamıyor. Dizaynı ile hesap makinesini andıran bu telefonun tuşları büyük ve genellikle yanlış tuşa basmak mümkün değil. Aramalarda sadece bir zil sesi kullanılabiliyor ve tek satırlı bir ekran cihazın üst kısmında bulunuyor. Ayrıca arka kısmında bir adres defteri ve uygun bir kalemle yazılabilen gerçek bir not defteri olan John's phone'a 60 Euro karşılığında sahip olabilirsiniz.

Fiyat : 60 Euro'dan başlayan fiyatlarla

*Fiyatlar yurtdışı fiyatlarıdır.

John's Phone: Daha kolay telefon etmek

John's phone Business-Edition

John's Phone'nun beyaz, pembe, kahverengi, yeşil ve "Business-Edition" siyah renk seçeneklerine üreticinin online marketinden ulaşabilirsiniz. Beyaz'ın fiyatı 69,95 Euro olmakla birlikte diğer renk seçenekleri 79,95 Euro'dur. Çok fazla özelliği olmayan bu telefonun arka kısmında bir adres defteri ve uygun kalemle yazılabilen gerçek bir not defteri bulunuyor. Üreticilerin söylediklere göre John's phone şarjı standby durumunda 3 haftaya kadar dayanıyor.

CHIP Online Yorumu

John's phone'nun uygun kalemle yazılabilen adres defteri bulunuyor

Tamamen kullanım kolaylığı üzerine kurulan John's Phone, çok özelliği olmamasına rağmen, kolaylığı sayesinde modern ve akıllı telefonlardan ayrılıyor. Kişi listesini, küçük bir defter olacak şekilde kalemiyle birlikte telefona yerleştirme fikri sadece akıllıca değil, aynı zamanda kişi listesinde çok kişi olan insanlara bu işin farklı bir şekilde de olabileceğini gösteriyor. Toplantıda John's Phone ile konuştuğunuzu düşünün, iş arkadaşlarınız muhtemelen sizin çok stresten dolayı 80'lerden kalma hesap makinesiyle, telefon ile görüşmeye çalıştığınızı sanacaktır.

Sizde bir anti-smartphone arıyorsanız, daha fazlasını burada bulabilirsiniz...

Sonraki Haber

Forum