En faydalı Joomla! eklentileri

Joomla! tabanlı sitenizin özelliklerini ve işlevlerini popüler<br />eklentilerle genişletin.

Web tasarım rehberi - İçindekiler

Joomla!'nın en beğenilen özelliklerinden biri; şablon, modül, bileşen ve uyumlu ekler sayesinde akıl almaz boyutlarda genişletilebilir olmasıdır. Bu eklentiler sayesinde Joomla!'nızın özelliklerini ücretsiz olarak artırabilirsiniz. Bu bölümde bizim en beğendiğimiz ve Joomla! 1.5'te doğal (native) olarak çalışan eklentileri size sunuyoruz.

Bu eklentilerin tümünü http://extensions.joomla.org adresindeki resmi Joomla! Eklenti Dizini'nden indirebileceğiniz gibi bizim adreslerini verdiğimiz resmi sitelerinden de indirebilirsiniz. Joomla! ilk kurulduğu şekliyle bile çok güçlü bir içerik yönetim sistemidir ama kuşkusuz ki sizin sitenizin ihtiyaç duyabileceği tüm özelliklere sahip olmayabilir. Bu durumda Joomla!'nın Eklenti Dizini'ne (ya da burada bizim sizin için seçtiğimiz popüler eklentilere) göz atarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Joomla! Eklenti Dizini'nden yükleyeceğiniz eklentileri seçerken "1.5 Native" logosunu taşımasına önem vermelisiniz, aksi halde "uyumluluk modu"nu etkinleştirmeniz gerecektir ki bu da sitenizin performansını az da olsa düşürür. Ayrıca 3 yıldızdan az puan almış eklentileri yüklerken de iki kere düşünmenizi öneririz.

Sonraki Haber

Forum