En acayip notebook mağazası İzmir'de!

Dünyanın en acayip notebook mağazası şimdi de İzmir'de... İşte yeni mağazanın açılışı...

Farklı tasarımı ve konseptiyle "Vatan Notebook" 8. mağazası ile şimdi de İzmir'de...

Alışveriş merkezlerinde ve caddelerde müşterilerine "Vatan Notebook" mağazaları ile daha da yakınlaşan Vatan Notebook 'un Karşıyaka Carrefour mağazasının açılışı Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan'ın katılımı ile gerçekleşti.

İngiliz firması I'm Associates tarafından tasarlanan Vatan Notebook; özel konsepti ile diğer teknoloji mağazalarından farklılaşıyor. Tasarım algısını sadece ürünlerle değil mağazalar ile de teknoloji sektörüne taşıyarak yeni bir anlayış başlatıyor.

Vatan, "Notebook Vatan'dan Alınır" sloganı ile, İzmir 'deki Vatan Hiperstore'dan sonra Vatan Notebook mağazası ile fiyat avantajına rağmen büyük hiperstore'lara gelemeyen müşterilerine daha da yakınlaşıyor.

Acayip bir açılış fırsatı!

Hayatımızın bir parçası haline gelen notebook'ların aslında bilgisayar kullanımından farklı bir yaşam tarzı olduğunu hissettiren "Vatan Notebook" mağazasının açılışında yaptığı konuşmada Hasan Vatan " Bizim için önemli olan sadece satış yapmak değil, müşterinin gerçek ihtiyacını anlamak ve ihtiyacı olan ürünü uygun fiyat ve doğru danışmanlıkla sunmak. Bu da deneyim ve bilgi gerektiriyor. Bu konuda iddalı olduk ve iddalı olmaya devam edeceğiz, İzmir'de mağaza sayımızı daha da fazlalaştıracağız, pazarda iyi pay aldığımız bu alanda daha da büyümeyi planlıyoruz. " dedi.

Vatan Notebook, Karşıyaka Carrefour mağazasının açılışına özel kampanyası ile tüm notebooklarda açılış haftası boyunca World'e özel 5 taksitte %20 indirim fırsatı sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum