EMC'den VSPEX altyapı çözümü!

EMC, başarısı kanıtlanmış VSPEX altyapı çözümünü pazara sunuyor! İşte detaylar...

EMC VSPEX başarısı kanıtlanmış altyapı çözümü, bulut bilişime geçiş sürecini hızlandırıyor, türünün en iyisi olan bileşenlere dayanan basit, verimli ve esnek referans mimariler sunuyor.

· VSPEX; Brocade, Cisco, Citrix, Intel Microsoft Corp. ve VMware ile birlikte tasarlanan sektörün en esnek referans mimarilerinden.

· VSPEX yalnızca EMC Velocity iş ortaklığı programı üyeleri tarafından satışa sunuluyor.

· VSPEX iş ortakları EMC markasından ve VSPEX çözümlerinin üstün endüstriyel tasarımından fayda sağlayacak.

· VSPEX Laboratuarları iş ortaklarına yeni VSPEX konfigürasyonlarını test etmeleri, geçerli kılmaları ve uygulamaları için bulut altyapısı sunuyor.

EMC, EMC'nin ödüllü veri depolama sistemleri, gelecek nesil yedekleme ürünleri, EMC iş ortakları Brocade, Cisco, Citrix, Intel, Microsoft ve Vmware'in türünün en iyi örnekleri olan sanallaştırma, sunucu ve ağ teknolojilerinden oluşan, başarısı kanıtlanmış, basit, verimli ve esnek referans mimarisi EMC VSPEX'i pazara sunduğunu açıkladı.

Başarısı kanıtlanmış VSPEX Altyapı çözümü bugün itibariyle EMC Velocity iş ortaklığı programındaki iş ortaklarına sunuluyor. İlk kez iş ortakları, VSPEX çözümlerini müşterilerine sunarken, EMC markası ve yeni çözümün kusursuz endüstriyel tasarımından komple yararlanabilecek.

EMC Corporation'ın Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Başkanı Jeremy Burton konu ile ilgili açıklamasında; "EMC bulut bilişime geçiş sürecinde işletmeler için benzersiz bir komple seçenek yelpazesi sunuyor. VSPEX sadelik ve esnekliğin mükemmel dengesini sunarken, aynı zamanda verimliliği de en üst düzeye çıkarıyor. VSPEX'i Brocade, Cisco, Citrix, Intel, Microsoft ve VMware gibi sektörün liderleri ile birlikte tasarlamış olmaktan ve bu çözümü pazara sadece Velocity kanal ortaklarımız aracılığıyla sunmaktan dolayı heyecanlıyız" dedi.

EMC VSPEX'in şirketlere sunduğu faydalar...

On dört adet VSPEX ön konfigürasyonu, bulut bilişime geçen işletmelere yönelik olarak en sık karşılaşılan vakaları temsil ediyor. Bu kullanım örnekleri şirketlerin özel bulut uygulamasını ve son kullanıcılara yönelik bilgi işlem ortamlarını sistemlerine konuşlandırmalarını hızlandırmaya yardımcı olmaya odaklı. Özel bulut konuşlandırmaları konusunda şirketlerin 50-250 sanal makinede VMware vSphere 5.0 ya da Microsoft Windows Hyper-V ile çalışma seçeneği bulunuyor. Son kullanıcıların bilgi işlem sistemlerini konuşlandırmaları konusunda da 50-2000 sanal masaüstü bilgisayarda VMWare View ya da Citrix XenDesktop® ile çalışma seçeneği sunuluyor. İş ortaklarından gelecek taleplere bağlı olarak ek VSPEX konfigürasyonları kullanıcılara sunulabilecek.

EMC VSPEX'in şirketlere sunduğu faydalar

VSPEX Basittir - Başarısı kanıtlanmış VSPEX altyapıları, özel bulut ya da son kullanıcılara yönelik bilgi işlem ortamlarının kullanımının getirdiği planlama, boyutlandırma ve konfigürasyon yüklerini önemli düzeyde azaltan öngörülebilir bir performans sunuyor. Ayrıca, EMC'nin VSPEX konfigürasyonunu geçerli kılması sisteme konuşlandırma süresini de önemli ölçüde kısaltıyor. Son olarak da, VSPEX'in Windows Server Hyper-V ve VMware vSphere bulut altyapısı ile uyumluluğu da şirketlere özel bulut konuşlandırma işlemlerinde Microsoft Bulut için Sistem Merkezi ve VMware vCente™ Operasyon Yönetim Yazılım Paketi kullanılarak tek yönetim noktası sunuyor.

VSPEX Verimlidir - EMC'nin ödüllü veri depolama sistemleri ve gelecek nesil yedekleme ürünlerine dayanarak tasarlanmış olan VSPEX, şirketlere benzersiz düzeyde verimlilik sunuyor. Veri tekilleştirme, sıkıştırma ve Tamamen Otomatikleştirilmiş Veri Depolama Kademelendirme (FAST) gibi teknolojileri kullanarak, şirketler, işletme giderlerini önemli ölçüde azaltabiliyor. Bu teknolojileri sıkı şekilde hipervizör ve son kullanıcılara yönelik bilgi işlem ortamları ile entegre ederek, şirketler daha sade bir yönetim sisteminden ve daha düşük yönetim maliyetlerinden faydalanabiliyor.

VSPEX Esnektir - VSPEX, şirketlerin kendi seçecekleri sektörün öncüsü sunucu, ağ ve sanallaştırma teknolojlerini EMC tarafından başarısı kanıtlanmış, yüksek düzeyde esnek bir EMC veri depolama ve yedekleme altyapısına dayanan tek bir altyapıda biraraya getirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca, şirketlerin tercih ettiği EMC iş ortağı da ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun şekilde VSPEX'i uyarlayabiliyor.

EMC VSPEX'in kanal ortaklarına sunduğu faydalar

Pazarda Daha Fazla Fırsat - Kanal ortakları VSPEX ile artık müşterilerine komple, yüksek düzeyde esnek çözümler satabiliyor; bu sayede de bileşenleri daha yüksek oranda birbirine ilişitirebiliyor ve satışları da daha yüksek oluyor. VSPEX kanal ortaklarının sunucu ve ağ bileşenlerini müşterilerin belirli altyapı ve uygulama gereksinimlerine göre karıştırıp eşleştirilebilme (mix & match) seçeneğini sunuyor ve bu şekilde de kârlılık oranı yükselirken, müşterilere sunulan değerler de optimum seviyeye çıkıyor.

Pazara Daha Kısa Sürede Sunum - VSPEX kanal ortaklarının satış döngüsünün gereksinimlerin biraraya getirilmesi safhasında ortaya çıkan en yaygın iş yükleri için komple bir konfigürasyon ve boyutlandırma kılavuzu sunuyor. VSPEX entegrasyon ve uygulama maliyetlerini düşürürken, komple bir çözümün tüm faydalarını sunarak iş ortaklarının satış sürecine önemli değerler katıyor. EMC, kanal ortaklarının VSPEX'i en kısa sürede pazara sunmalarına yardımcı olmak için onlara teknik ve satış konularında eğitimler sağlıyor. Markanın geniş kitlelerce tanınması, EMC kampanyalarına entegrasyon ve talep oluşturmaya yönelik araçlar iş ortaklarının VSPEX çözümlerini pazarlarken kullanabilecekleri önemli unsurlar.

İş Ortağının Markasını Taşıyan, Uyarlanabilir Çözüm - VSPEX iş ortaklarının VSPEX çözümlerine kendi markalarını koymalarına olanak sağlıyor ve müşterilerin nezdinde marka bilinirliğini arıtırıyor.

VSPEX Laboratuarları - Kanal Ortakları EMC'nin diğer VSPEX ortakları işbirliği ile ek altyapıları test etmek için yeni VSPEX Laboratuarları'na yaptığı yatırımdan da faydalanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum