Electronic Arts, EA Sports UFC 5'in geliştirme aşamasında olduğunu müjdeledi

2020'den bu yana yeni bir oyununu görmediğimiz UFC serisinin, Electronic Arts'ın yaptığı bir duyuruyla birlikte geri döneceği kesinleşti. Çıkış tarihi tam olarak bilinmese de, Eylül'de tam bir açıklama görebileceğiz.

2020 yılından beri yeni bir oyuna ev sahipliği yapmayan UFC serisi, en sonunda geri dönüyor. Merakla beklenen MMA devam oyunu UFC 5, oyunun resmi sosyal medya kanallarında duyuruldu.

15 saniyelik video teaser aslında sadece animasyonlu bir logo ve hiçbir oynanış veya ekran görüntüsü içermiyor. Sadece Eylül 2023'te "tam bir açıklama" yapılacağının sözü verilmiş durumda.

Bunun ötesinde, EA şaşırtıcı bir şekilde sessiz kaldı ve dövüş hayranlarını yalnızca EA'nın UFC sitesine kaydolmaya davet etti. Sitede haberler, güncellemeler, sahne arkası içerikler, özel teklifler ve daha fazlası yer alıyor. Herhangi bir çıkış tarihi verilmediği gibi, hangi platformlarda oynayabileceğimiz de belirtilmedi.

Ancak EA'nın bir diğer ünlü serisi The Sims hakkında artık biraz daha fazla şey biliyoruz. Geçtiğimiz hafta yayıncı EA'nın kariyer sitesinde kısa bir süreliğine ortaya çıkan ve artık silinmiş olan bir iş ilanına göre, The Sims 5 ilk kez oynaması ücretsiz bir oyun olarak piyasaya sürülecek.

Sonraki Haber

Forum