ECS, overclock yarışmasında ödül dağıtıyor!

ECS, 3DMark 11 overclock yarışmasında yüksek skor yapanlara, ödüller dağıtıyor!

Elitegroup Computer Systems (ECS) 3DMark 11 overclock yarışması için kullanıcılara $1000'a kadar ödül veren Futuremark'a sponor oldu. Dünya çapındaki yarışma, 10 Ekim 'den 5 Kasım'a kadar sürecek. Bu overclock yarışması bütün PC platformlarına açık. Daha da fazlası, ECS sadece haftalık yüksek skor yapanlara ve şanslı kura çekenlere ödül vermekle kalmıyor, bütün ECS ürünü kullanıcılarına ve Facebook takipçilerine de ekstra bir ödül kazanma şansı veriyor.

Hız, güç ve hassasiyet

Büyük ödülleri eve götürmenin iki yolu var: haftalık en yüksek skor ve şanslı skor çekilişi. 3DMark 11 kullanan overclockçulardan haftalık en yüksek skoru elde eden ödülü kazanacak. ECS haftalık ödül kazanmak için yeni bir şans daha sunuyor. Her hafta yüksek skorları sayesinde ödül kazanan overclockçuların yanı sıra, haftalık skorlarının son rakamları 99 veya 75 ile biten bütün kullanıcılardan rastgele kura ile çekilenler de ödüllendirilecek. Örneğin, P24399, E12599 or X2175. Herhangi bir 3DMark versiyonunda bu skoru yapanlar ödül için çekilişe katılabilecekler.

Ödül detayları ve kuralları burada bulabilirsiniz: http://www.3dmark.com/competitions/ecs2011

Facebook'a ekstra ödül

Aynı zamanda, ECS sadık kullanıcıları ve Facebook takipçilerine bonus ödülleri de hazırladı. 1) Rekabet platformunda ECS anakart kullanan, 2) 3DMark 11 overclocking yarışmasında top 10 skor yapanlar 3) ECS Facebook takipçisi olan overclockçular şunlardan birini kazanabilirler: iPad2/ECS A990FXM-A/ECS A75F-A. Hepsi bu değil. ECS bu ödülleri 5 şanslı Facebook takipçisine daha sunuyor.

Detaylı bilgi için Facebook sayfasını ziyaret edin: http://www.facebook.com/ecsglobal

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum