EA Sports FC 24'ün en iyi 24 futbolcusu ve reytingleri açıklandı; Cristiana Ronaldo listenin dışında kaldı

Eski adıyla FIFA olan EA Sports FC serisinde, en iyi futbolcular listesinde Cristiana Ronaldo ismini üst sıralarda görmek alışık olduğumuz bir şeydi. Ama EA Sports FC 24'te durum değişti. Oyunun en iyi 24 futbolcusu açıklandı ve bu listede Ronaldo yok!

EA Sports FC 24 için En İyi 24 Erkek ve Kadın Oyuncu Sıralaması açıklandı. Bu sıralamaya göre Cristiano Ronaldo artık ilk 24'te değil!

Kylian Mbappé, FIFA 23 sıralamasında üçüncü sırada yer aldıktan sonra bu sene en üst sıraya yükseldi. Mbappé ile beraber Alexia Putellas, Erling Haaland ve Kevin De Bruyne de 91 reytinge sahip.

Bu aynı zamanda ESPN'in de belirttiği gibi Lionel Messi'nin ilk beşten düştüğü anlamına geliyor. Geçen yıl beşinci sırada yer alan Messi, bu yıl 90 puanla Aitana Bonmatí'nin (90 puan) hemen altında altıncı sıraya geriledi. Aynı reytinge sahip diğer oyuncular Sam Kerr, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Harry Kane, Caroline Graham Hansen ve Robert Lewandowski.

İlk 24'ün geri kalanına 89 puan verildi. Bunlar sırasıyla şöyle: Mohamed Salah, Kadidiatou Diani, Mapi León, Rúben Dias, Vini Jr, Rodri, Neymar Jr, Alex Morgan, Marc-André ter Stegen, Virgil van Dijk, Alisson Ramses Becker ve Ada Hegerberg.

Ronaldo'nun buradaki düşüşü, FIFA 23 sıralamasında sekizinci sırada olduğu düşünüldüğünde oldukça önemli. 2022'nin sonunda 2025'e kadar Al Nassr'da oynamak üzere sözleşme imzalayan 38 yaşındaki oyuncu, kısa süre önce 2023 Ballon d'Or listesinden de çıkarıldı.

EA Sports FC 24 29 Eylül'de PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacak.

Sonraki Haber

Forum