E-kağıt Ekranlı Microsoft Surface Gelebilir

Microsoft, çift ekranlı cihazı için e-kağıt ekranlı bir patentle merak uyandırıyor!

Microsoft'un artık hemen hemen mit olmuş Surface Phone'u bir yana dursun, Surface platformuna yaptığı yatırımlar dikkat çekmeyecek cinsten değil. Son tanıttığı Surface ürünleriyle bunu gösteren Microsoft, ayrıca bu markası için yeni patentler almayı da sürdürüyor. Şirketin bir süredir çift ekranlı bir Surface platformu hakkında çalıştığı konuşuluyordu. Ortaya çıkan yeni patent de bunu doğrular nitelikte. Öte yandan Microsoft'un bu fikrini geliştirdiği anlamını da taşıyor.

Patente göre Microsoft'un yeni Surface platformu çift ekran içerecek. Ancak bu ekranlardan biri e-kağıt teknolojisine sahip olacak. Bu yolla bu bölümü ister bir dijital ekran, ister bir klavye şeklinde kullanabileceğiz. Alan e-kağıt olunca, bu bölümü özelleştirmek mümkün olacak. Bunu aklınızda, Apple'ın yeni MacBook'larına yerleştirdiği Touch Bar'ı şeklinde canlandırabilirsiniz.

Bu bölümde, bir klavyenin yanı sıra multimedya noktasında özelleştirmelere de izin verebilecek olan Microsoft, oyunculara da eğlenceli seçenekler sunabilir. Bunu zaman gösterecek.

Sonraki Haber

Forum