E-GÜVEN'den CeBIT'te indirimli e-imza paketi

Elektronik bilgi güvenliği alanında faaliyet gösteren E-GÜVEN, CeBIT'te ziyaretçilerini bekliyor.

Elektronik bilgi güvenliği alanında faaliyet gösteren E-GÜVEN, 7-12 Ekim'de düzenlenecek CeBIT Bilişim Euraisa Fuarı'nda, ziyaretçilere hem en yeni hizmetlerini tanıtacak, hem de elektronik imza ürününe yüzde 20 indirimli sahip olma imkanı sunacak.

Türkiye'nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, 7-12 Ekim tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia'ya katılıyor. 2. Salon 335-A no'lu Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) standında yer alacak olan E-GÜVEN, fuar süresince ziyaretçilere hem en yeni hizmetlerini tanıtacak, hem de elektronik imza ürününe indirimli sahip olma imkanı sunacak. E-GÜVEN standına gelenler, elektronik imza için başvuru yaptıkları takdirde ürünü yüzde 20 indirimli satın alabilecekler.

E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, konuyla ilgili şunları söylüyor: "Elektronik imza, son dönemde e-devlet ve elektronik güvenlik alanında en önemli uygulamalardan biri. Gerek kamu sektörü, gerekse özel sektörde elektronik yaşama geçişte anahtar bir rol üstlenmeye devam ediyor. Telekomünikasyon Kurumu'ndan aldığı yetkiyle Türkiye'de ilk elektronik imza hizmeti veren kurum olan E-GÜVEN de bu yıl CeBIT'te açacağı standda, ziyaretçilerinin, hem elektronik imza ve uygulamaları konusunda bilgilendirilmelerini, hem de daha uygun koşullarla e-imza sahibi olmalarını sağlayacak. Yatay bir sektör uygulaması olan e-imzanın, tüm sektörleri ilgilendirdiği için, bilişim dünyasının bir araya geleceği bu önemli etkinlikte de önemli bir buluşma noktası olacağını umuyoruz."

Sonraki Haber

Forum