Dyson’ın İlk Islak-Kuru Kablosuz Süpürgesi Türkiye’de Satışta: İşte özellikleri

Dyson, ıslak silme, toz tespiti ve dolanmayı önleme teknolojilerini içeren, yeni hepsi bir arada özellikli V15s Detect Submarine kablosuz süpürgesini Türkiye'de satışa sundu. İşte yeni kablosuz süpürgenin tüm özellikleri...

Dyson, ıslak silme, toz tespiti ve dolanmayı önleme teknolojilerini içeren yeni Dyson V15s Detect Submarine kablosuz süpürgesini ülkemizde satışa sundu.

Dyson V15s Detect Submarine, kablosuz süpürgede bulunan Dyson Submarine ıslak temizleme başlığı, aşırı suya ihtiyaç duymadan temizleme işlemi yapabildiğini iddia ediyor. Başlık, silindirin tüm genişliği boyunca eşit su dağılımı sağlayan basınçlı bir hazne kullanan sekiz noktalı bir hidrasyon sistemiyle çalışıyor.

Dyson, süpürgedeki motor destekli mikrofiber rulonun, 300 ml'lik temiz su tankına sahip olduğunu ve 110 m2'ye kadar temiz kalabildiğini belirtiyor. Bunun için plaka, ıslak silindirden kirli suyu çıkarıyor, kir ve döküntülerin zemine geri aktarılmasını önlemek için ayrı bir atık su tankına bırakıyor. 

Süpürge'nin yanında gelen ve ilk olarak 2021 yılında tanıtılan Fluffy Optic temizleme başlığı, barındırdığı teknolojiyle zeminde görülemeyen tozları ve mikroskobik parçacıkları kullanıcılara göstermek için geliştirilmiş bir başlık olarak öne çıkıyor. Temizleme başlığının uç kısmına yerleştirilen bir ışık kaynağı kullanılarak, zemindeki partikülleri aydınlatmak için bir ışık bıçağı yansıtılıyor. Ayrıca Dyson, yeni Fluffy Optic temizleme başlığının önceki modele kıyasla 2 kat daha fazla tozu ortaya çıkardığını iddia ediyor. Süpürgenin üzerindeki LCD ekran ile de partiküllerin boyutu ve sayısını izlenebiliyor. 

Dyson tarafından icat edilen ve 125.000 devirde çalışmak üzere tasarlanan Dyson'ın Hyperdymium motoru, 150 hava watt'lık emiş gücüne sahip. Süpürme işleminden sonra ve Dyson Submarine ıslak temizleme başlığı takıldığında, güç otomatik olarak Hyperdymium motordan yönlendiriliyor ve emiş gücünün engellenmesi sağlanıyor. Bu da suyun motora girmesini önlüyor ve kirli su ıslak temizleme başlığının içindeki damlama kabına toplanmasını sağlıyor.

HEPA filtreleme sistemiyle 0,1 mikron kadar küçük partiküllerin yüzde 99,99'unu yakaladığını iddia eden Dyson V15s Detect Submarine kablosuz süpürge, Dyson Kombinasyon başlığı ve Aralık temizleme başlığının yanı sıra uzun saçları ve evcil hayvan tüylerini toplamak için Dyson'ın motor destekli Anti-tangle Mini Motorhead başlığı ile birlikte geliyor. Saçların fırça çubuğunun etrafına dolanmasını önlemek için tasarlanan konik fırça ve açılı kıllar, saçların fırça çubuğundan aşağıya geçmesine ve çöp haznesine girmesine olanak sağlıyor. 

Sonraki Haber

Forum