Download severlere üç müjdemiz var!

CHIP Download'dan çok özel bayram hediyesi: İşte sizler için hazırladığımız 3 özel download dosyası!

Bilgisayarınızdaki resimleri yönetmek için en iyi 10 resim yönetim programını sizin için bir araya getirdik.

Dijital fotoğraf makineleri ile çektiğiniz resimler, internetten indirdiğiniz resimler... Bilgisayarınızdaki resim dosyalarının sayısı katlanarak büyüyor ve neyin nerede olduğunun izini artık süremiyor musunuz? O zaman sizin için seçtiğimiz en iyi 10 resim yönetim programını denemenizin zamanı gelmiş demektir!

Özel dosya: En iyi 10 resim yönetim programı

Bazıları resimleri sadece listeliyor, bazıları ise üzerlerinde işlem yapmanıza, kategorik olarak ayırmanıza ve resim özelliklerini kullanarak etiketlemenize de izin veriyor. Sizin için seçtiğimiz tüm bu programların bir de ortak özelliği var: Hepsi bedava!

Özel dosya: En iyi 10 resim yönetim programı

En iyi resim düzenleme yazılımları

Unutulmaz anılarınızın belgelerini daha da güzel hale getirmenin yolu burada!

Tatil dönüşü elinizde bir sürü fotoğraf olacak. Bu fotoğrafların hepsinin ansı büyük, ancak o anın heyecanı ile bazılarının kalitesi düşük olabiliyor. Çekerken eliniz titremiş olabiliyor, tam tutturamamış olabiliyorsunuz veya karelere istenmeyen yabancı maddeler girmiş olabiliyor.

Özel dosya: En iyi 10 resim düzenleme programı

İşte biz de tüm bu sorunları ortadan kaldıracak harika programları özel bir dosyada bir araya getirerek bu sorununuza çözüm bulmaya karar verdik. Sizler için hazırladığımız bu özel dosyada en iyi ücretsiz resim düzenleme yazılımlarını bir arada bulacaksınız. Bu ücretsiz programlar resimlere temel rötuş işlemlerini en deneyimsiz kullanıcının bile kolayca uygulayabilmesine imkân veriyorlar.

Özel dosya: En iyi 10 resim düzenleme programı

En iyi online veri depoları

Dosyalarınızı internet üzerine kaydetmek ve istediğiniz yerden ulaşmak istediğinizde yardımınıza koşacak servisler burada!

Bulut bilişimin biz son kullanıcılara getirdiği en büyük avantaj hiç şüphesiz dosyalarımız internet üzerinde istediğimiz anda istediğimiz aygıttan erişebileceğimiz dosya yedekleme servisleri oldu. Bu özel dosyamızda bu servislerden en iyi on tanesini sizler için bir araya getirdik!

Özel dosya: En iyi online veri depoları
Özellikle yedekleme söz konusu olduğunda inanılmaz bir avantaj sunan online veri depolarının ücretsiz kapasiteleri günümüzde 2 GB ile 25 GB arasında değişiyor. Eğer bu boyutlarda verileri koyacak güvenli bir yer arıyorsanız (ve internet bağlantınız da aşırı yavaş değilse) bu servislere mutlaka göz atın deriz!

Özel dosya: En iyi online veri depoları

Sonraki Haber

Forum