Dört Çekirdekli AMD ve Microsoft

AMD, Dört Çekirdekli Opteron İşlemcileri ile Microsoft Ürünleri Arasındaki Uyumluluğu Geliştiriyor

AMD, Microsoft Windows uygulama geliştiricilerinin, yazılım uygulamalarını Microsoft'un yakında çıkaracağı ürünlerdeki araçları kullanarak iyileştirmelerine imkan tanıyan Dört Çekirdekli AMD Opteron™ işlemcilerine dayalı örnek platformların duyurusunu yaptı. İspanya'nın Barselona kentinde yapılan teknoloji gösterimleri, Microsoft Visual Studio 2008 ile Dört Çekirdekli AMD Opteron işlemcileri arasındaki bütünlüğü gözler önüne serdi.

Microsoft Visual Studio, Windows yazılım geliştirme aracı setinin önemli yapıtaşlarını oluşturuyor ve Windows geliştirici topluluğu tarafından yaygınca kullanılıyor. Bu nedenle AMD'nin Visual Studio desteği vermesi çok önemli.

AMD ve Microsoft mühendisleri yan yana çalışarak Visual C++'ın Dört Çekirdekli AMD Opteron işlemcileri için kod üretme iyileştirmeleri içermesini sağladılar. Bütünleşmeyi geliştiren diğer unsurlar arasında Visual Studio 2008'in SSE4a ve Gelişmiş Bit Manipülasyonu (ABM) fonksiyonları ile Dört Çekirdekli AMD Opteron işlemcileri için daha iyi kod üretimi sayılabilir.

Sonraki Haber

Forum