Donanım bilginiz size kazandıracak...

CHIP Online okur incelemeleri başladı. Donanım bilgisine güvenen okurları büyük sürprizler bekliyor.

Türkiye'nin en büyük teknoloji portalı CHIP Online her zaman olduğu gibi ilklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye'de ilk defa hizmete sokulan yeni servisimiz "kullanıcı testleri" adını taşıyor.

Bu program çerçevesinde CHIP Online ile iş ortaklığı yapan sektörün büyük firmalarının ürünlerini bu ürünlerin gerçek sahipleri olan kullanıcılara test ettirip onların kullanıcı deneyimlerini diğer CHIP Online ziyaretçileri ile paylaşmalarını sağlıyoruz.

Böylece, ürünlerine güvenen firmalar ürünlerini başka bir gözle inceletme imkanına sahip olacaktır. Şu ada bu projeye bir dizi donanım firması başvurdu bile. Ürünler geldikçe konu ile ilgili CHIP Online kullanıcılarını tek tek seçip ürünleri adreslerine incelemeleri için göndereceğiz.

Okuyun: İlk kullanıcı testi - ZyXEL

Kimler inceleyecek?

Bu aşamada CHIP Online Forum kullanıcılarına öncelik veriyoruz elbette. Türkiye'nin en düzeyli teknoloji forumu CHIP Online'da yazışan, donanım bilgisi ve yardımlaşma konusunda öne çıkan Forum kullanıcılarını büyük sürprizler bekliyor. CHIP Online son kullanıcı ürün incelemelerini gerçekleştirecek olan kullanıcılar en aktif CHIP Online Forum kullanıcıları arasından seçiliyor.

Katkınızı ödüllendiriyoruz
İnceleme sonunda okurlarımızın emeğinin karşılığı olarak inceledikleri tüm ürünler kendilerinde kalacak! En güncel donanımları en önce kullanmak ve kullanmaya devam etmek istiyorsanız CHIP Online Forumda öne çıkmak için parmaklarınızı klavyelerde dolaştırmaya başlayın! Okurlarımızın donanım bilgisine ve yazı yeteneğine güveniyoruz ve projeye katkıda bulunacak herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.

Proje kapsamında ilk konuğumuz ZyXEL oldu. Ayrıntılarını burada bulabileceğiniz ilk "kullanıcı testimiz" CHIP Online Forumun üç gedikli kullanıcısı tarafından gerçekleştirildi. İncelemeleri buraya tıklayarak okuyabilir, projemizin kapsamına ve ürün inceleme rehberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de bir ilke imza atan bu projeye katılan tüm firma ve kullanıcılarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

CHIP Online ekibi

Sonraki Haber

Forum