Doğrudan TV'ye takılabilen kare sabit disk!

3TB'a kadar kapasite sunan bu sabit disk, direkt olarak TV'ye bağlanabiliyor! İşte özellikleri...

Freecom, kare görünümüyle yenilikçi bir forma sahip 3.5" harici bir sabit disk tanıttı. Etkileyici görünümü ve gelişmiş teknolojiye sahip Sabit Disk Sq, zarif tasarımı ve pratikliği arasındaki dengeyi birleştirmesiyle dikkat çekiyor. Bir bilgisayarda dosya depolamasının ve yedeklemesinin yanı sıra, sürücü kayıt ve oynatma için bir USB gibi TV'ye doğrudan bağlanarak kullanıcıların hızlıca ve kolayca sevdikleri TV programlarını depolamasını ve izlemesini sağlar.

Freecom, EUMEA Pazarlama ve İletişim Yöneticisi Cas de Heus: "Sabit Disk Sq ile ihtiyacınız olan bilgiler (PC'nizde, laptopunuzda hatta bir TV ekranında olsun) tam anlamıyla parmaklarınızın ucundadır. Pratik bir bakış açısından, Sabit Disk Sq hızlı, kullanımı kolay ve görsel açıdan dikkat çekici olmasıyla yüksek kaliteli harici sabit diskten beklenen herşeyi sağlar ve bir TV setine bağlanma yeteneğiyle ekstra bir özelliğe sahiptir. İnsanlar televizyon seyretme şeklini değiştiriyor. Çoğu kişi izlemek istediği pek çok içeriğe sahip programları seçip kaydederek istediği zaman izleyebilmek istiyor. Sabit Disk Sq, kullanıcıların TV depolama kapasitesini güvenilir olarak genişleterek bunu en iyi şekilde yapmalarını sağlar" dedi.

Kapasiteleri, ölçüleri ve diğer özellikleri

Sabit Disk Sq, Freecom'un 'Sq' ürünler serisinin (Mobil Drive Sq da dahil) en yeni üyesi.

Diskin 1TB, 2TB ve 3TB depolama kapasiteleri mevcut. Sabit Disk Sq kullanıcılara yaklaşık 130 MB/s hızında veri transferi sağlayan USB 3.0 bağlantısına sahip. Bu sayede profesyonel ve kişisel kullanıcılara verilerini yedeklemek ve saklamak istediklerinde iyi bir hız sunuyor. Sürücü ayrıca USB 2.0 ile geriye dönük uyumluluk taşır, böylece kullanıcılar kolayca herhangi bir PC veya Mac'e takıp kullanılabiliyor. Dosyaları sürükle ve bırak yöntemiyle arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla kolayca veri paylaşmanızı sağlıyor.

Kompakt Sabit Disk Sq sadece 16cmx16cmx3cm ölçülerinde, bu yüzden bir masa üzerinde fazla yer kaplamıyor ve herhangi bir masaüstü PC veya dizüstü bilgisayar yanında oldukça şık görünüyor. Sürücü, Windows ile uyumlu Nero yedekleme yazılımı, kullanılmadığında otomatik olarak bekleme moduna geçip enerji tasarrufu sağlayan 'Yeşil Düğme' fonksiyonu ile birlikte geliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum