Dizüstündeki Lamborghini ASUS'tan!

ASUS'tan Lamborghini Tasarımlı Eee PC™ VX6 Netbook teknoloji dünyasına merhaba diyor...

ASUS ile ileri teknoloji otomobil üreticisi Lamborghini'nin güç birliği sonucunda ortaya çıkan, gelişmiş teknolojinin ödüllü tasarımla buluşması Eee PC™ VX6 Netbook modelini teknoloji dünyasına kazandırdı.

Bilgisayar teknolojisindeki son gelişmeleri, güçlü NVIDIA® ION™ grafik işlemci, çift çekirdekli Intel® Atom™ D525 işlemci, Bang & Olufsen ICEpower® ses ve USB 3.0 özelliklerinin yanısıra geleneksel Lamborghini stil ve tasarım özelliklerini de barındıran ASUS VX6 Netbook performans ve tasarım odaklı bir ürün.

ASUS VX6 Netbook , 12" ekran ve ikinci nesil NVIDIA® ION™ grafik işlemcisi ile son derece gelişmiş multimedya özellikleri sunuyor. Bunun yanında ASUS VX6 Netbook, bütünleşik ve harici ekran kartları arasında ihtiyaca göre geçiş yaparak optimum performans ve daha fazla pil ömrü sağlayan NVIDIA® Optimus™ teknolojisini de barındırıyor.

Yüksek ekran çözünürlüğü

ASUS VX6 Netbook'un en önemli özelliklerinden bir diğeri de, 12" Netbook için benzeri görülmemiş multimedya imkanı sağlayan çift çekirdekli Intel® Atom™ D525 işlemcinin kullanılması. 1366 x 768 olan ekran çözünürlüğü ile keskin ve net görüntü performansı sunarken, HDMI özelliği ile herhangi geniş ekran HDTV' de 1080p izlenme olanağı sağlıyor.

Ayrıca ASUS VX6 Netbook'un sahip olduğu Bang & Olufsen ICEpower® teknolojisi ile derin ve zengin bas ve daha geniş ses frekansı sayesinde diğer Netbookların ötesinde bir ses performansı sunuyor. Geliştirilmiş bu ses teknolojisi aynı zamanda kullanıcılara; müzik, film ve oyunlarda çok net, güçlü ve yüksek kaliteli çevresel ses imkanı da sunuyor.

Diğer Netbooklar arasında kendisini farklılaştıran tasarımını Lamborghini Murciélago LP640 Roadster'dan alan ASUS VX6 Netbook, bilişim dünyasının önde gelenleri tarafından lüksün ve performansın bir araya geldiği mükemmel bir buluş olarak değerlendiriliyor. ASUS VX6 Netbook'un dış panellerinde şık görünümlü ve son derece dayanıklı metal kullanılıyor. Ayrıca tasarımında kullanıcılara ergonomik ve hızlı klavyenin yanısıra, yumuşak dokunuşlu avuç dayama paneli de sunuyor.

USB 3.0 ve dahası

Hıza odaklanan yapısı ile ASUS VX6 Netbook' ta USB 2.0'a göre 10 kat daha hızlı çalışan USB 3.0 kullanıyor, bu yeni standardın sağladığı hız özellikle yüksek çözünürlüklü multimedya içerikli dosyaların transferi açısından büyük önem taşıyor. Bunun dışında Bluetooth 2.1'e oranla 8 kat daha daha geniş bir bant aralığı getiren Bluetooth 3.0 özelliğinin yanısıra, netbooklarda en son kullanılan 802.11n Wi-Fi bağlantısı ile de hızlı kablosuz bağlantı sağlıyor.

Kullanıcıların üründen beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı amaçlayan ASUS, Lamborghini tasarımlı Eee PC™ VX6 kullanıcısına ASUS WebStorage'dan 500 GB'lık ilave depolama alanı sunuyor.

WX- AUTOMOBILI LAMBORGHINI kablosuz mouse'u ASUS VX6'nın lansmanıyla bilikte aynı zamanda piyasaya sürüyor. Hem ASUS VX6 hem de Lamborghini otomobillerinin tarzını yansıtan özel tasarımıyla dikkat çeken mouse 2500 dpi çözünürlük desteği ile son derece hassas. USB dongle cihazı 10 metre uzaklıkta bile çalışma imkanı sağlarken tak-çalıştır özelliği ile herhangi bir PC'de de çalışıyor.

Teknik Özellikler

Ekran 12.1 inç LED arka aydınlatmalı WXGA HD ekran (1366x768)
İşletim sistemi Orijinal Microsoft Windows® 7 (Express Gate Cloud ile çift işletim sistemi)
CPU/çipset Intel® Atom™ D525 (çift çekirdek, 1.8GHz)/Intel® NM10
Grafik 512MB GDDR3 ile NVIDIA® ION2™ (N11M-PT2)
Bellek DDR3 SO-DIMM 1GB/2GB/4GB
HDD 250GB/320GB sabit disk + 500GB ASUS WebStorage
Kablosuz WLAN: 802.11b/g/n and b/g 2.4GHz
Bluetooth 3.0
Pil 6-cell Li-ion, 2.6Ah (57.72W/saat), 5.5 saat pil ömrü

Multimedya Kamera 1.3 megapiksel
Ses Yüksek netlik CODEC
Hoparlör Stereo hoparlör, Bang & Olufsen ICEpower® teknoloji
Mikrofon Yüksek kaliteli dahili
Arayüz 1 x VGA, 1 x HDMI, 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0,
1 x LAN RJ-45, 2 x audio jack
Kart okuyucu: MMC/SD(SDXC)
Boyutlar
Ağırlık 297 (A) x 204 (E) x 28.67 (Y) millimetre
1.5 kilogram (6 cell pil ile)
Renkler Beyaz/siyah
Ön bildirim olmadan ürün özelliklerinde değişiklik yapılabilir. Detaylı bilgi için www.asus.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum