Dizüstü bilgisayar kapağında dışavurum dönemi

HP, "Kişket" ile kullanıcılarına içi dışı tamamen kişiselleştirilebilen bilgisayarlar sunuyor.

Hp kullanıcıları, www.hp.com.tr/bilgisayarinhayatindir sitesinden sevdikleri fotoğraflar veya özel görseller ile masaüstü ve dizüstü bilgisayarları için "kişiket" (kişisel bilgisayar etiketi) tasarlayabiliyorlar. Ayrıca, sitede aralarında Nil Karaibrahimgil'in fotoğraflarının da bulunduğu kişiketlerden birini de seçebiliyorlar.

Hem görüntüsüyle hem sesiyle HP kişiketlerinin tanıtım yüzü olan Nil Karaibrahimgil'in katıldığı bir basın toplantısı ile tantılan kişiket kampanyasında yaptığı jingle ve kişiketlerdeki özel fotoğraflarıyla önplana çıkan Karaibrahimgil kişiketli HP bilgisayarların ilk kullanıcılarından oldu. Nil Karaibrahimgil, HP'nin kişiket tanıtım kampanyası kapsamında bu yıl iki defa konser verecek ve imza günleri düzenleyecek.

Kişiketlere Özel Teknoloji

HP Kişiket Projesinde 3M'in Mikro-comply yapışkan teknolojisi ile üretilen Scotchcal 180 Comply Version2 baskı folyosu kullanılıyor. Scotchcal 180 Comply Version2 baskı folyosunda bulunan görünmez hava kanalcıkları sayesinde folyo kolaylıkla yapıştırılabiliyor ve üzerinde hava kabarcıkları oluşmuyor. Scotchcal 180 Comply Version2 bilgisayar üzerinde iz bırakmadan istenildiğinde çıkarılıp tekrar yapıştırılabiliyor. HP dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarında kullanılabilen folyonun üzerindeki güçlü laminasyon, yüzeyde meydana gelecek çizilmeleri ve renk solmalarını engelliyor.

Tüm HP masaüstü ve dizüstü bilgisayarları için tasarlanabilen kişiketler kullanıcılara en fazla 4 gün içerisinde ulaştırılıyor. HP, 15 Mart'a kadar HP Pavilion bilgisayar alan kullanıcılarına kişiketlerini de ücretsiz veriyor.

Sonraki Haber

Forum