Denemeye değer 5 pratik uTorrent eklentisi!

Bu 5 pratik eklenti ile uTorrent'i geliştirin, torrent indirmeyi daha keyifli bir hale getirin!

Torrent teknolojisi, uzun süredir varolsa da son senelerde oldukça popüler bir hale geldi. İnternetin yavaş olduğu günlerde torrent istemcileri de henüz gelişmemişti ve birçok ayarla ve sorunla (port ayarları gibi) başa çıkmak zorundaydınız. Şimdi ise bir .torrent dosyasını açıp indirmeyi başlatmanız yeterli oluyor.

Günümüzün şüphesiz en ünlü torrent yazılımı uTorrent, progamın kullanımını daha kolay bir hale getirmek için büyük çaba gösteriyor. İnanılmaz derecedeki küçük boyutuyla dikkat çeken uTorrent, artık eklentileri de destekliyor. Bu yazımızda uTorrent'i size özel hale getirebileceğiniz 5 pratik eklentiyi sizlere tanıtacağız. Bu uygulamaları uTorrent içerisinden yüklemeniz mümkün.

µMap: Bir torrent'i indirirken verilerin nerelerden geldiğini merak ediyorsanız, µMap tam size göre. µMap, verinin hangi ülkelerden aktarıldığını harita üzerinde birkaç farklı şekilde gösterebiliyor. µMap aynı zamanda sizin konumunuzu da tahmin etmeye çalışıyor. Böylece tam konumunuzun ne kadar bilinebildiğini görebilirsiniz.

uChat ve Skins

uChat, aynı torrent'i indiren kullanıcılarla sohbet etmenizi sağlıyor

uChat: uChat, aynı torrent'i indiren kullanıcılarla konuşmanıza izin veriyor. Ortak ilgi alanlarına sahip arkadaşlar bulmanız da mümkün. uChat'e otomatik olarak oturum açılmadığından istemediğiniz zaman rahatsız edilmiyorsunuz.

Skins: uTorrent'i görsel olarak da geliştirmeniz mümkün. Skins ile farklı arayüzler arasından size hoş geleni seçebilir veya anahtar sözcüklerle arama yapabilirsiniz.

Tetronimoes ve Khan Academy

Tetronimoes ile uTorrent içerisinde klasik oyun Tetris'i oynayabilirsiniz

Tetronimoes: Torrent'inizi eklediniz ve indirmeye başladınız. Sosyalleşmek de size göre değil, indirmeniz bant genişliğini harcadığı için web'de de rahatça gezinemiyorsunuz. O halde Tetronimoes uygulaması ile biraz Tetris oynarak zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Oyunu oynarken indirmenizin tamamlandığını fark bile etmeyeceksiniz.

Khan Academy: Öğrencilerin ve yeni bir şeyler öğrenmek isteyenlerin dikkatini çekecek olan Khan Academy, işinizde veya okulunuzda faydalı olabilecek birçok ders videosu sunuyor.

Sonraki Haber

Forum