Davetiyeler kaldırıldı ancak Gmail hala Beta

Google'ın e-posta hizmetinde hesap açmak için davetiye uygulaması kaldırıldı. Ancak Gmail hala Beta!

İnternet dünyasında arama motoru başta olmak üzere birçok alanda popülerliğini koruyan Google, e-posta servisi Gmail'de beklenen değişikliğe gitti. Bilindiği gibi Gmail hesabı açabilmek için, başka bir Gmail hesabından ya da cep telefonu aracılığıyla davetiye almak gerekiyordu. Yapılan açıklamaya göre bugün itibariyle bu uygulamanın sonuna gelindi. Artık Gmail hesabı açmak, davetiye diğer ücretsiz e-postalarda olduğu gibi sayfa üzerinden gerekli bilgiler doldurularak yapılabiliyor.

Davetiye yok, Beta'ya devam
Bir yazılımın, web sitesinin ya da benzeri bir uygulamanın Beta aşaması deneme süresi olarak anlandırılır. Daha önceden yapılan açıklamaya göre de Gmail Beta aşamasından tam kullanım aşamasına geçecekti. Bununla birlikte hesap açma işlemleri de davetiye yoluyla değil, direkt kayıt vasıtasıyla gerçekleştirilecekti. Kayıt sistemindeki davetiye yönetminin kaldırılmasına rağmen Gmail hala Beta aşamasındaki bir servis olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Gmail sayfasına www.gmail.com bağlantısından ulaşabilirsiniz. Davetiye gerektirmeden kayıt olmak için açılan sayfada "Gmail'e kayıt ol" bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum