DataFlowX ve Tech Data'dan Siber Güvenlik İçin İş Birliği

Sıfır güven yaklaşımı ile yeni nesil güvenlik çözümleri geliştiren yerli siber güvenlik şirketi DataFlowX’in ürünleri, BT ekosisteminin küresel distribütörlerinden Tech Data ile önce Türkiye’de ardından dünyada yayılacak.

2021 yılında dünya çapında gerçekleşen siber güvenlik ihlali vakalarının 40 milyarı geçtiği tahmin edilmekte. Yaşanan siber güvenlik ihlalleri ve yeni nesil tehditler konusundaki artan farkındalığın etkisiyle global siber güvenlik pazarı da son 10 yılda hızlı bir büyüme sergiliyor. Öyle ki global siber güvenlik pazarının 2029'a kadar 376,3 milyar dolara çıkması ve yüzde 13,4'lük bir yıllık büyüme oranı sergilemesi bekleniyor. İşte hızla büyüyen bu global pazar içerisinde yerli üretim çözümlerin daha fazla pay almasını sağlayacak dikkat çekici bir iş birliğine ülkemizde imza atıldı. 

BT çözümleri distribütörü, Tech Data A TD SYNNEX Company Türkiye ile yeni nesil siber güvenlik çözümleri sunan teknoloji üreticisi DataFlowX, dağıtım anlaşması yaptıklarını duyurdu. Bu anlaşma ile DataFlowX’in sıfır güven mimarisi (Zero Trust Architecture) yaklaşımı ile geliştirdiği, kritik altyapıların korunmasını ve ağlar arası güvenli veri iletişimini sağlayan yeni nesil siber güvenlik çözümleri, Tech Data aracılığıyla öncelikle Türkiye pazarına, ardından orta vadede küresel müşterilere sunulacak. 

Sonraki Haber

Forum