D-Smart'ta ikisi bir arada dönemi!

İnternet fiyatına "hem İnternet hem D-Smart" ikisi bir arada ! Ayda 29 TL'ye ikisi bir arada...

Dijital yayın dünyasıyla genişbant internetin kesiştiği bir kampanya hazırlayan D-Smart, attığı bu yeni adımla müşterilerine benzersiz bir fiyatla iki fırsat yakalama şansı veriyor. Türkiye'de yine bir ilk'e imza atmayı başaran D-Smart'ın kampanyasından yararlananlar D-Smart uyumlu uydu alıcısıyla birlikte 8 Mbit'e kadar 4GB limitli ADSL ve Smart Paket sahibi olacak; 6 ay sinema paketini ücretsiz izleyecek; kısaca internet ve dijital yayın deneyimi elde edebilecekler.

İnternete hızlı bağlanmanın hızlı ve hesaplı yolunu D-Smart dijital yayın platformuyla birleştirerek sunan kampanya kapsamında ayda 29 TL'ye D-Smart uyumlu uydu alıcısı, smart paket ve 8 Mbit'e kadar 4 GB limitli internet veriliyor. Internet erişiminde limitsiz paketleri seçenler ise kaydetme, ileri – geri sarma özelliği ile 'dilediğin zaman izle' imkanı sağlayan D-Smart uyumlu PVR uydu alıcılarıyla birlikte Smart Paket'e de ücretsiz sahip olabiliyor. Şu anda, 8Mbit'e kadar 4GB limitli internet erişiminin bedeli olan 29TL'yi ödemekte olan internet kulanıcıları, D-Smart'a geçtiklerinde, aynı bedel karşılığında, hem internet, hem de D-Smart servisini ilave bir bedel ödemeden alıyor olacaklar. Üstelik, 6 ay sinema paketi de hediye.

Sadece internet ücreti ödeyerek, hem internet dünyasına, hem de D-Smart'ın dijital yayın dünyasına giriş yapmak isteyenler, bu kampanyadan yararlanarak D-Smart ile yerli-yabancı yüzlerce televizyon ve radyo kanalı, filmler, diziler ve belgesellere, ayrıca smile ile kesintisiz internetin keyfine varabilecekler. Üstelik kampanyada; internet için aktivasyon ücreti (24TL) de alınmıyor.

Kampanya ile ilgili diğer detaylara D-Smart Çağrı Merkezi'nden 0212 444 55 65 ya da www.dsmart.com.tr 'den erişebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum