Crysis 2, FPS türünü sallayacak!

Crysis 2'nin çıkmasına az kaldı. Yapılan ilk değerlendirmelere göre oyun FPS türünü fena sallayacak!

Crytek'in grafik canavarı ünlü oyunu Crysis 2'yle ilgili yapılan bir inceleme, merakla beklenen oyunun FPS türünü ele geçirmeye hazırlandığını gösteriyor.

Destructoid'den Hamza Aziz'e göre Crysis 2, Modern Warfare 2'de ve Bad Company 2'de bulunan "tüm iyi özellikleri" alıyor, bunun da üzerine Nanosuit özelliklerini ve yenilenmiş oyun motorunu ekliyor. Hamza Aziz şunları ekliyor: "Hem oynanabilirlik hem de grafikler bakımından uzun süre oynayabileceğiniz bir oyun."

"Bazı bölümlerde bina çatılarında koşarken, bazı bölümlerde ise sokaklarda olacaksınız, bazı yerlerde ise bunların karışımı mükemmel bir dikey oyun deneyimi sunulacak."

"Haritadaki neredeyse tüm binalara girilebilmesinden çok etkilendim."

Peki Crysis 2'de ne eksik?

Çok oyunculu modda şimdilik sadece 12 kişi destekleniyor

Crysis 2'yi resmi olarak inceleyen Hamza Aziz, konsol oyunlardaki "denetimlerden biraz endişelendiğini" belirtti ve şunları ekledi: "Crysis 2, bir konsol FPS oyunu olarak gevşek bir his veriyor. PC oyuncuları için muhtemelen bir sorun yok ancak konsol oyuncularının oyuna biraz alışması gerekecek."

Hamza Aziz, oyunun multiplayer modunda bulunan kısıtlamanın da üzerinde durdu. Oyun şu an en fazla 12 kişinin aynı anda oynamasına izin veriyor.

Oyunun Amerika'da 22 Martta, Avrupa'da ve Türkiye'de ise 25 Martta piyasaya sürülmesi bekleniyor...

Sonraki Haber

Forum