Corona Virüsü Şimdi de PUBG'yi Vurdu!

Corona Virüsü sonunda PUBG'yi de vurdu! PUBG, Corona Virüsü salgını sebebiyle önemli etkinliğini ertelediğini duyurdu.

Corova Virüsü, tüm dünyayı vurmaya devam ediyor. Şu ana kadar Çin'de 40 bin vaka ile karşılaşılırken, dünyanın geri kalanında görülen vaka sayısı 378. Hatırlarsanız daha önce sizlerle gerçek zamanlı Corona Virüsü haritasını paylaşmıştık, tüm bilgilere buradan erişebilirsiniz.

Dünya Sağlık Örgütü'nün önemli bir sağlık tehdidi olarak gördüğü Corona Virüs salgını neticesinde elbette önemli organizasyonlar da tehlikeye girmiş durumda. Bu ay içinde Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nden pek çok marka çekilirken, kongre sahibi GSMA tarafından yapılan açıklamaya göre kongre düzenlenecek. Ancak yetkililer sıkı tedbirler aldıklarını söylüyor. Yine de pek çok marka bu önemli etkinlikte çekilmeye devam ediyor.

Corona Virüsü'nden etkilenen markalar arasına bir yenisi daha eklendi. Bu kez MWC 2020'den vazgeçen bir teknoloji markası değil, ancak oyuncuların yakından tanıdığı PUBG de bir etkinliğini ertelediği haberini duyurdu.

PUBG, nisan ayında Berlin'de düzenlenecek PGS: Berlin etkinliğini ertelediğini açıkladı. Gelen açıklamanın tam metni şu şekilde:

"PUBG Corporation, son zamanlarda Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel bir sağlık tehditi olarak ilan edilen Coronavirüs'ün yayılmasını aktif olarak izliyor. 

Oyuncularımızın, çalışanlarımızın ve taraftarlarımızın sağlığının ve güvenliğinin en önemli önceliklerimiz olması sebebiyle, Nisan ayındaki PGS: Berlin etkinliğini erteleme kararını almak bizim için zor bir süreçti. Bölgesel elemelerin tarihlerinde ve saatlerinde de ayrıca değişikliğe gidilebilir. 2020 yılında dört PUBG küresel espor etkinliğini gerçekleştirme planımız halen geçerlidir ve PGS: Berlin'in ne zaman düzenlenebileceğine ilişkin seçenekleri aktif olarak araştırıyoruz.

Espor hayranları, oyuncular ve ekip için en iyi seçenekleri gözden geçirdikten sonra güncellemeleri paylaşacağız. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz."

Sonraki Haber

Forum