Çift SIM kartlı Wi-Fi cepte büyük fırsat!

Çift SIM kartı ve Wi-Fi özelliklerine sahip bu cebin fiyatı ve pil ömrü, gözden geçirmeye değer!

Yeni teknolojileri cep telefonu kullanıcılarıyla buluşturan General Mobile, dünyanın tek çift sim kartlı Wi-Fi telefonu General Mobile DST Q4'ü "KDV Bizden" kampanyasıyla 269 TL tavsiye edilen perakende fiyatıyla sunuyor. Uzun pil ömrüyle de dikkat çeken General Mobile DST Q4, aynı anda hem çift sim kart kullanma hem de Wi-Fi desteği sayesinde internete bağlanma avantajı sağlıyor.

Çift hat özgürlüğü

Çift SIM kartlı cep telefonu DST Q4 aynı anda iki kart yuvasına sahip. Tek telefon içerisinde iki telefon hattı da aktif olarak çalışır durumda bekliyor, arama yapabiliyor ve çağrı alabiliyor. "Dual-SIM dual-standby" ismi verilen bu teknoloji dünyada yalnızca General Mobile DST Q4'de bulunuyor.

Wi-fi ile her yerde

General Mobile DST Q4'ün Wi-Fi özelliği ile istediğiniz kafe, restoran ve alışveriş merkezinde internet özgürlüğünü doya doya yaşayabilir, iş ya da özel e-postalarınızı alıp gönderebilirsiniz. DST Q4'ün Wi-Fi desteği ile tek tuşla Facebook ve Twitter her an elinizin altında olacak. Özel çizgileri ile şık bir ürün olan General Mobile DST Q4'ün QWERTY klavyesi, mesaj konusunda hayatı kolaylaştırıyor.

Uygun fiyata iyi pil ömrü

General Mobile DST Q4, tüm bunları yaparken uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor. General Mobile DST Q4'ün şarj cihazını evde unutup tatile çıkarsanız, bir hafta boyunca farkına bile varamayabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum