CHIP Online Facebook uygulaması hazır!

Eğer Facebook'luysanız, güncel CHIP Online içeriğini Facebook özel uygulamamız ile izleyebilirsiniz.

Haberlere kolay erişim. Online community sitesi Facebook'un kullanıcı sayısı çığ gibi büyüyor. Üstüne üstlük dev yazılım firmaları, örneğin Microsoft ve Google Facebook sitesini satın alabilmek için kıran kırana mücadele veriyorlar. Facebook'un sahibi de sitesini satmaya tüm gücü ile direniyor.

Gelecekte ne olur bilinmez, Facebook el değiştirir mi orasını bilemeyiz ama Facebook'taki Türk kullanıcıların sayısı oldukça kabarık ve gün geçtikçe artıyor. CHIP Online olarak bu kullanıcılar için de bir şeyler yapmak istedik ve sizlere özel geliştirdiğimiz Facebook uygulamasını hizmete açtık. Bu uygulama ile CHIP Online'ın güncel teknoloji haberlerini Facebook profil sayfanızın içerisinde anında görebilecek ve gelişmelerden herkesten önce haberdar olabileceksiniz.

Ayrıntılı bilgiyi http://apps.facebook.com/chiponline adresinden alabilir, Facebook için özel olarak geliştirilmiş olan CHIP Online uygulamasını profilinize yükleyebilir ve arkadaşlarınıza tavsiye edebilirsiniz.

Facebook CHIP Online uygulaması nasıl yüklenir?

Facebook için özel olarak geliştirilmiş olan CHIP Online uygulamasını Facebook profilinize yüklemek için önce Facebook sayfasına bağlanın, giriş yapın ve daha sonra da http://apps.facebook.com/chiponline adresine gelin. Yükleme sayfasında yukarıdaki örnek resimde de görüldüğü gibi Add CHIP Online düğmesine basın.

Bir sonraki adımda arkadaşlarınızı da CHIP Online uygulamasına davet edebileceğiniz bir ekran gelecek. Burada CHIP Online uygulaması ile ilgileneceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızın resimlerinin üzerine tıklayın ve seçili duruma getirin. Daha sonra sayfanın altındaki Send CHIP Online Invitation düğmesine basın.


CHIP Online uygulamasını arkadaşlarınıza gönderin

Ekrana açılacak olan pencerede Send düğmesine basın ve devam edin. Aşağıdaki örnek resimde görüldüğü gibi CHIP Online uygulaması Facebook profilinize eklenecek ve en güncel teknoloji haberlerini Facebook sayfanızın içerisinde görüntülemeye başlayacaksınız.


Facebook CHIP Online uygulaması Facebook profilinize eklendi

Facebook CHIP Online uygulamasını sol taraftaki uygulamalar listesinde istediğiniz gibi yerleştirebilir ve tek tıklama ile erişebilirsiniz.

Kolay gelsin, Facebook'ta görüşmek üzere...

Sonraki Haber

Forum