CHIP'e çok özel bir ödül!

Yılın En HAS Bilişimcileri'nin seçildiği törende CHIP rüzgarı... İşte o ödül...

Sektörünün en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul edilen ve bilişim teknolojilerinin kullanımını yaygınlaştırmak, yeni teknolojileri gençlere tanıtmak amacıyla bu yıl 8. kez gerçekleştirilen Kadir Has Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Şenliği kapsamında düzenlenen yılın En HAS Bilişimcileri belirlendi.

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri tarafından oluşturulan ve oylanan anket sonucunda ödüle layık görülen 2010 Yılının En "HAS" Bilişimcileri 29 Nisan Perşembe günü saat 11.00'da KHÜ Cibali Kampüsü - Haliç Salonu'nda yapılan törenle ödüllerini aldı.

En Çok Beğenilen Popüler Bilişim Dergisi dalında ödül, CHIP dergisinin olurken, ödülü dergi adına CHIP Yayın Yönetmeni Mahmut Karslıoğlu aldı. Bu ödül, son 5 yıl içinde Kadir Has Üniversitesi tarafından CHIP dergisine verilen 3. ödül oldu.

Kadir Has Üniversitesi Hakkında

Kadir Has Üniversitesi, Türkiye'de eğitimin sembolü olan, yaşamını Türk gençliğinin eğitim ve kültür sahibi olmasına adamış işadamı Kadir Has Tarafından 1997 yılında kurulmuştur. Güçlü Öğretim kadrosu ve modern fiziksel alt yapısı ile İstanbul'un kalbinde kentin tarihi ve güzelliği ile bütünleşmiş Cibali Merkez Kampüsünde bulunmaktadır. Aynı bina içersinde kültür ve sanat dünyasını birleştiren Rezan Has Müzesi de yer almaktadır. Yüksek öğretimde öncü, Bilimde çağdaş, Eğitimde yenilikçi ve araştırmada atılımcı olan bir felsefeye sahip olan Kadir Has Üniversitesinin ana hedefi "Dünya Üniversitesi" olmaktır. Yüksek Öğretim Sisteminde ve Vakıf Üniversiteleri arasında özel ve önemli bir yeri bulunan Kadir Has Üniversitesi; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi olmak üzere 6 Fakülte, 2 Enstitü, 1 Uygulamalı Bilimler Okulu, 2 Meslek Yüksekokulu, 4 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile öğretim yapmaktadır. Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin eğitim düzeylerini desteklemek için Amerika'da ve Avrupa'da birçok Üniversite ile öğrenci değişim ve çift diploma alanlarında eğitim işbirlikleri kurmuştur.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum