Chelsea maç görüntüleri artık YouTube'da

YouTube, maç görüntüleri ve günlük haberler için İngiliz şampiyonuyla anlaştı.

Petrol milyarderi Abramovic'in kulübü satın almasıyla bir anda yıldızlar topluluğu haline dönüşen ve tüm dünyanın ilgiyle izlediği İngiliz kulüplerinden Chelsea bir ilke imza atarak YouTube'da maç görüntülerinin ve günlük haberlerin yayınlanmasıyla ilgili anlaşma imzalayan ilk Premier Lig takımı oldu.

Anlaşma bağlamında Chelsea logolu görüntülerin www.youtube.com/chelseafc adresinden yayınlanacağı açıklandı. İçeriği sürekli güncellenecek olan sitede canlı yayınlar yer almayacak ve Premier Lig'in yayın kuralları çerçevesinde hareket edilecek.

Son dönemde büyük şirketlerin video görüntülerini sildirmesiyle gündemde olan YouTube, Warner Music Group ile yaptığı anlaşmanın ardından Chelsea ile de anlaşarak büyük bir adım atmış oldu.

Chelsea: "Gurur duyuyoruz"

Chelsea yönetimi ise bu alanda bir ilk olmanın gururunu taşıyor. Yapılan açıklamada, dünyanın en hızlı büyüyen medya platformlarından biri olan YouTube'un, dünyanın en büyük kulüplerinden birisiyle iş yapacak olmasının mutluluk ve gurur verici olduğu ifade edildi. Kulüp bu sayede dünya çapında çok daha geniş kitlelere ulaşma şansını da yakalayacak.

Sonraki Haber

Forum