CepBank Alışveriş dönemi başlıyor!

Online alışverişin lideri Hepsiburada, CepBank Alışveriş ile e-ticaret sektörüne yenilik getiriyor.

Garanti Bankası'nın sektörün ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ve ilk olarak hepsiburada.com ile devreye aldığı bu yeni ödeme altyapısı, hem online alışverişi kolaylaştıracak hem de online alışveriş sektörünü büyütecek.

Hepsiburada.com Genel Müdürü Kaan Dönmez , Garanti Bankası ile 1998 yılından beri çok önemli bir stratejik iş ortaklığı yürüttüklerini belirterek, "CepBank Alışveriş" sisteminin e-ticaret sektörüne büyük bir katkı sağlayacağını söyledi.

Türkiye'de ilk online ödeme altyapısını Garanti bankası ile beraber 1998 yılında kurduklarını ifade eden Dönmez, "E-ticaretin ilk günlerinden itibaren Hepsiburada.com ve Garanti Bankası büyük bir özveriyle sektörün gelişmesi için çalışıyor. 5 Dakikada Online Kredi'den sonra online alışverişe entegre ettiğimiz CepBank, online alışveriş sektörüne heyecan getirecek yeni bir proje. CepBank Alışveriş'te ödeme yapmak için sadece cep telefonu numaranız yeterli olacak. CepBank Alışveriş, internetten yapacağınız alışverişlerde kredi kartı veya hesap bilgilerinizi paylaşmadan kolayca ödeme yapmanızı sağlayacak" dedi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil, İntenet ve İnternet Bankacılığı alanında bir çok inovasyona imza atan Garanti Bankası'nın bu ödeme altyapısı ile müşterilerine kolay ve güvenli alışveriş imkanı sağladığını belirterek bu servisin Garanti Bankası müşterileri ve hepsiburada.com kullanıcılarına çok büyük fayda sağlayacağını söyledi. Bu servisin yeni bir ödeme kanalı yaratacağını ifade eden Erbil, yakın zamanda sistemin yaygınlaşması ile e-ticaret hacmine de pozitif katkısı olacağına inandığını belirtti.

CepBank Alışveriş Nasıl Yapılacak?

Hepsiburada.com'da ihtiyacınız olan ürünü bulduktan sonra alışveriş sırasında ödeme adımında Cepbank Ödeme adımını seçeceksiniz. Karşınıza çıkan sorgu alanına cep telefonu numaranızı girdikten sonra telefonunuza gelen kısa mesajı CepBank şifrenizi yazıp cevaplayarak, ister kredi kartınız, isterseniz Bonus Kontör/Paracard'ınızla ya da hesabınızdan ödeme yapabilirsiniz.

Böylece, kredi kartı veya hesap bilgilerinizi paylaşmanıza gerek kalmadan, alışverişinizi kolayca ve güvenle tamamlamış olacaksınız. Üstelik, CepBank Alışveriş ile Hepsiburada .com 'dan yapacağınız alışverişlerde; taksitlendirme ve Bonus/Mil kazanma gibi avantajlardan da faydalanacak, birikmiş Bonuslarınız ile ödeme yapabileceksiniz. CepBank Alışverişi kullanabilmek için garanti.com.tr İnternet Şubesi'nden veya herhangi bir Garanti Bankası Paramatik'inden Cepbank tanımlamanızı yapmanız yeterli.

Sonraki Haber

Forum