Celsius Kriz Sonrası Yönetim Kurulunda Değişikliğe Gidiyor

Çekim işlemlerini durdurması sonrası kriz yaşayan Celsius, borçlarını ödemeye başlarken yönetim kurulunda değişikliğe gidiyor.

Kripto para sektöründeki düşüş, kripto odaklı birçok proje ve şirketi derinden etkiledi. Coinbase ve Robinhood gibi kripto para borsaları büyüme planlarını askıya alırken birçok borsa ve şirketin çalışan sayısında azalmaya gittiğini gördük. Bununla birlikte Babel Finance gibi birtakım projeler ise bazı operasyonlarını askıya aldılar. 

Benzer şekilde para çekim işlemlerini askıya alan Celsius, çok büyük bir tepki ile karşılaşmış ve beraberinde borçlarını ödeyemediği için iflas spekülasyonları ile anılmaya başlamıştı. Her ne kadar Celsius Network, likidite sorunları nedeniyle para çekme işlemlerini askıya almasının ardından içine girdiği sorunları henüz atlatamasa da bazı borçlarını ödemeye başladı. Kısa bir süre önce 120 milyon dolarlık borç ödeyen Celsius Network, şimdi de yönetim kurulunda değişikliğe gitti.

İngiliz yürütme kurumu Companies House‘daki bir rapora göre Celsius, haziran ayının sonlarında David Barse ve Alan Jeffrey Carr’ı yönetici olarak atadı.

Raporda aynı zamanda John Stephen Dubel, Laurence Anthony Tosi ve Gilbert Nathan’ın yöneticilik pozisyonlarından çıkarıldığı bilgisi de bulunuyor. Dosyalara göre Nathan ve Dubel, müdür olarak atanmalarından yaklaşık 2 hafta sonra anlaşmaları feshedilmiş durumda.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum