CeBIT Fuarında "Eğitim Çarkı" kazandıracak

Bilişim Eğitim Merkezi CeBIT Fuarında "Eğitim Çarkı" ile indirimli meslek eğitimi fırsatı sunacak.

Microsoft Gold Certified Partneri ve Eğitim Çözümleri İş Ortağı, Cisco Networking Academy, Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi, Adobe Yetkili Eğitim Merkezi, Corel, Netcad ve STA4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olarak 9 yıldır hizmet veren Bilişim Eğitim Merkezi, 7-12 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenen CeBIT Fuarı süresince fuar katılımcılarına 6.cı salon 412 nolu standında ücretsiz ve indirimli eğitim imkanları sunuyor.

CeBIT Fuarına özel olarak hazırlanan "Eğitim Çarkı" platformu, CeBIT Fuarını ziyaret edenler, üniversiteyi kazanamayan gençler, dünya standartlarında sertifikalı eğitim almak isteyenler, IT alanında meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler için tasarlandı. "Eğitim Çarkı" etkinliklerine katılanlar; Microsoft, Autodesk, Adobe, Cisco, Corel, NetCAD, STA4-CAD, ArchiCAD yazılımlarının eğitimlerinde % 20 ile % 60 arasında değişen indirimler alabilecekleri gibi ayrıca ücretsiz eğitim alma fırsatınada sahip olacaklar.

"Eğitim Çarkın"da IT mesleklerinden; Yazılım ve Sistem Uzmanlığı eğitimlerini, Grafik&Web tasarımı, Network Uzmanlığı eğitimleri, Mimar ve Mühendis eğitimlerini kapsayan "Eğitim Çarkı" platformundan eğitim almak isteyenler hangi oranda indirim kazandıklarını belirledikleri gibi eğitimleri ücretsiz olarakda alma imkanını sağlayacaklar.

CeBIT fuarı boyunca 19 farklı eğitimde "Eğitim Çarkı" platformuna katılanlar; MS Office eğitimi 10 YTL, Muhasebe 25 YTL, AutoCAD 25 YTL, 3 DS Max 50 YTL, Photoshop 30 YTL, Freehand 75 YTL, Corel 75 YTL, Flash 100 YTL, ASP.Net 300 YTL, STA-4 CAD 75 YTL, NetCAD 75 YTL, Rhino 180 YTL, Revit 25 YTL, Inventor 180 YTL, Donanımf&Network 300 YTL, Microsoft Yazılım Uzmanlığı (MCSE) 1.000 YTL, Microsoft Sistem Uzmanlığı (MCPD) 1.000 YTL, Cisco CCNA 300 YTL ve Cisco CCNP eğitimlerini 600 YTL'lik indirimlerle alabilecekler.

Bilişim Eğitim Merkezi'nin eğitim hizmeti verdiği kurumsal şirketlerin arasında, Anadolu Bank, Anadolu Sigorta, Conrad Otel, Millenium Bank, Zara, Ağaoğlu Şirketler grubu, Migros, Vestel Elektronik, Vestel Beyaz Eşya, Philips, Arçelik, Türk Telekom, Acarlar Şirketler Grubu, Toy'sRus, Boyner Büyük Mağazacılık, Kadir Has Üniversitesi, Tuzla Belediyesi, TCDD ve Yapı Merkezi bulunuyor.

Bilişim Eğitim Merkezinin Partnerlikleri

- Microsoft Gold Certified Partner/Yetkili Eğitim Çözümleri İş Ortağı - Dünyada geçerli olan CPLS sertifika eğitimlerini vermeye yetkisine sahiptir.

- Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi - Mimar, mühendis, tekniker ve teknisyen alanında CAD Programlarının bir numaralı üreticisi olan ve Dünyada 75 ülkede hizmet veren Autodesk'in uluslararası geçerli sertifika eğitimlerini vermektedir.

- Cisco Networking Academy - CCNA ve CCNP programları Yetkili Eğitim Merkezidir.

- Adobe Yetkili Eğitim Merkezi - Grafik ve Web yazılımlarının üreticisi Adobe'nin yetkili eğitim merkezidir.

- Corel Training Partner - Grafik programı yazılımcısı Corel/Eti Bilgisayar'ın Türkiye'deki ilk ve tek Training partner ünvanına sahiptir.

- Netcad Yetkili Eğitim Merkezi - Mühendis, mimar, tasarımcı, teknisyen ve teknikerlere yönelik yazılımlar üreten Netcad'in sertifikalı eğitimlerini verme yetkisine sahip olan Türkiye'deki tek kurumdur.

- STA4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi - İnşaat mühendislerine yönelik STA4-CAD tek yetkili eğitim merkezidir.

- Graphisoft/ArchiCAD Yetkili Eğitim Merkezi - Mimar, mühendis, tekniker ve teknisyen alanında uluslararası geçerli sertifika eğitimlerini vermektedir.

Bilgi için
Bilişim Eğitim Merkezi - 0216 5509950

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum