Cebinizin kamerasıyla eğlenmenin 5 yolu!

Cebinizin kamerasıyla yapabileceğiniz bu 5 farklı şey ile çok eğleneceksiniz!

Android'li ceplerin birçoğu bir veya iki kamerayla beraber geliyor. Telefonun ön yüzünde bulunan webcam, genellikle video sohbeti veya videolu aramalarda kullanılıyor. Ancak Android cebinizin kamerasıyla sadece bunları yapıyorsanız, çok şey kaçırıyorsunuz.

İşte profesyonel fotoğraf efetleri oluşturmanıza, hızlandırılmış fotoğraflar meydana getirmenize, ses ve hareket denetimlerini de kullanmanıza yardımcı olacak 5 ilginç uygulama:

Hareket algılama

Camera Trigger adındaki uygulama ile, kameranızın görüş alanındaki herhangi bir bölgede hareket olduğunda, otomatik olarak fotoğraf çekilmesini sağlayabilirsiniz. Uygulamanın tek dezavantajı, sadece ekranınız açıkken çalışabilmesi.

Sesli denetim

Say Cheese sayesinde kameranız, bir gülümsemeyle veya "cheese" kelimesiyle harekete geçebiliyor. "Zoom in", "Zoom out" gibi kelimelerle cihazınıza komutlar vermeniz de mümkün.

Fotoğraf efektleri ve hareket yakalama

HDR Camera ile HDR fotoğraflar meydana getirmeniz mümkün

Fotoğraf efektleri

HDR Camera ile otomatik olarak HDR resimleri oluşturabilirsiniz. Bir takım çıktı ayarları üzerinde değişiklik yapmanıza izin veriliyor

İlginç bir diğer uygulama olan FXCamera ise ToyCam, Polandroid, Fisheye, SymmetriCam, veya Warhol gibi ilginç efektler sunuyor.

Hareket yakalama

Action Snap: Bu uygulamaya kadar 0.1 ile 5 saniye arasındaki aralıklarla fotoğraflar çekebilirsiniz. Tüm fotoğraflar çekildiğinde, uygulama bunları birleştiriyor ve hoş görünümlü bir resim oluşturuyor.

Sonraki Haber

Forum