Caviar, Dünya'nın en lüks (ve saçma şekilde pahalı) Galaxy Z Fold 4 modellerini satışa çıkardı

Lüks akıllı telefon markası Caviar, Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 4’ün özel modellerini satışa çıkardı. Tabii ki sınırlı sayıda ve çok parası olanlar için...

Samsung, Rusya'ya olan akıllı telefon sevkiyatını askıya almış olsa da, Rus lüks akıllı telefon markası Caviar, yeni özel üretim Galaxy Z Fold 4'ü dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine, 12 bin  dolardan fazla harcayabilecekleri sürece satıyor. Caviar, titanyum, deri, altın ve hatta meteorit gibi egzotik malzemelerle üretilen sınırlı sayıda 4 Galaxy Z Fold 4 modelini duyurdu.

İddialı akıllı telefon markası, 99 Black Rain Edition kopyası ve 99 Solar Eclipse varyantının yanı sıra 29 Canyon Diablo Galaxy Z Fold 4 ve 29 Golden Meteor Z Fold 4 modelini satışa çıkardığını duyurdu. Donanım açısından hepsi aynı ve 256GB veya 512GB dahili depolama alanıyla geliyor.

İşte Çok Az Kişinin Satın Alabileceği Galaxy Z Fold 4 Varyantları

Sınırlı sayıda üretilen bu Galaxy Z Fold 4 modelleri arasındaki farklar dış tasarımda, kullanılan malzemelerde ve her modele eklenen gösterişli açıklamalarda yatıyor. Örneğin Black Rain Galaxy Z Fold 4 varyantını ele alalım. Titanyum gövde üzerine serpiştirilmiş dana derisi eklentilere ve titanyum süslemelere sahip olan bu model, Caviar'ın açıklamasına göre, "gerçek savaşçı erkekler ve esnek olmayan bir iradeye sahip bireyler" için tasarlanmış. Caviar bu modelden sadece 99 adet üretildiğini ve her birinin 9 bin 610 dolara satıldığını söylüyor.

Sınırlı sayıda üretilen bir diğer model ise 24K altın eklentiler ve titanyum içeren Solar Eclipse modeli. Fiyatı 9 bin 700 dolar. Bir de titanyum ve meteorit eklentiler ve parçacıklar içeren Canyon Diablo modeli var. Bu model 10 bin 830 dolara satılıyor. Son model olarak ise Caviar, mücevher alaşımı, meteorit parçacıkları ve 24 ayar altın kaplama çerçeveler içeren Z Fold 4 Golden Meteor modelinin de 29 adet kopyasını satıyor.

Bu arada, Caviar'ın eksantrik tasarımlarını umursamayan normal katlanabilir akıllı telefon hayranları artık standart Galaxy Z Fold 4'ü doğrudan Samsung'dan "yalnızca" bin 799 dolar  ve üzeri bir fiyata ön sipariş verebilirler. (Caviar’dan sonra ucuz geliyor olsa gerek.) Standart telefon Gorilla Glass Victus+ ile kaplı ve Gri Yeşil, Bej ve Fantom Siyahı dahil olmak üzere bir dizi renk seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Sonraki Haber

Forum