Call of Duty mobil platformlara geliyor!

Activision'un açıklamasına göre Call of Duty, bedava olarak mobil platformlara sunulacak!

Call of Duty, hem konsol hem de PC üzerinde en popüler birinci kişi shooter oyunlarından biri ve yayımcı Activision, Call of Duty: Mobile ile oyunun akıllı telefonlara da gelmek üzere olduğunu duyurdu.

Call of Duty: Mobile, oyunların çok oyunculu modlarından bir port olacak ve Team Deathmatch ile Search and Destroy gibi oyunları içerirken mobil platformlar için optimize edilecek. Ayrıca Activision, online oyundaki Nuketown ve Crash gibi popüler haritaların da bulunacağını doğruladı ve anlaşıldığı kadarıyla tüm haritalar, diğer Call of Duty oyunlarından alınacaklar.

İlginç bir şekilde haritalar hem Black Ops hem de Modern Warfare serilerinden alınacaklar ve bu da iki seri arasında daha önce görülmemiş bir ortaklık yaratacak. Ayrıca Activision, her iki seriden de karakterlerin oyunda bulunacağını da doğruladı.

Oyun bedava olacak ve bedava güncellemeler sunulacak ancak diğer rakip shooter oyunları PUBG Mobile ve Fortnite gibi ücretli görseller bulunabilir gibi gözüküyor.

Oyun için ön kayıtlar başlamış durumda ancak Activision, henüz resmi bir yayımlanma tarihi duyurmadı. E3 2019'a çok yaklaştığımız düşünülürse, daha fazla bilgi edinmemize çok uzun bir zaman kalmadığı tahmin edilebilir.

Sonraki Haber

Forum