Bu ayın ilk Pokemon Klasik Topluluk Günü: “Mudkip’İn Anıları”

Bir Swampert ister misiniz? O zaman 10 Nisan’da Klasik Topluluk Gününü kaçırmayın! Etraf Mudkip kaynayacak!

Pokemon GO’nun resmi olarak ülkemizde aktif hale gelmesinin  en güzel yönlerinden biri de sanırız Klasik Topluluk Günleri olsa gerek. Bu ayın ilk etkinliği “Mudkip’İn Anıları” 10 Nisan’da düzenlenecek. En sevilen su Pokemon’larından biri olan Mudkip, Pazar günü saat 14:00 ile 17:00 arasında doğada daha sık ortaya çıkacak. Şanslıysanız parlak Pokemon ile karşılaşma şansınız da var. Eğer Pokedex’inize henüz bir Mudkip ekleme şansınız olmadıysa bu Klasik Topluluk Gününü kaçırmayın deriz.

Bir Swampert ister misiniz?

Elbette sadece Mudkip ile sınırlı kalmayacaksınız. Etkinlik sırasında veya etkinlikten sonraki iki saat içinde Mudkip'in evrimleşmiş hali olan Marshtomp'u evrimleştirerek Su Topu Güçlü Saldırısını bilen Swampert'i elde edebilirsiniz. Bu saldırı; eğitmen maçlarında 80, Spor Salonları ve Akınlarda 90 güç olarak kullanılabiliyor.

Ayrıca etkinlik sırasında çoğu şey 3 kat etkiye sahip olacak. Örneğin yakaladığınız her Pokemon başına 3 kat tecrübe puanı kazanırken normalde birer saat aktif olan Tütsüler ve Yem Modülleri de etkinlik sırasında 3 saat etkili olacak. Sürpriz başka ödüller için topluluk gününde fotoğraf çekmeyi de unutmayın.

Etkinlik sırasında 30 Ultra Top içeren paket, mağazada ücretsiz olarak sunulacak. Bunu özellikle kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Benzer şekilde 15 Ultra Top, 15 Pinap Meyvesi, 1 Elit Hızlı TM ve 1 Uzak Akın Bileti içeren özel Topluluk Günü Kutusunu mağaza üzerinden tek seferlik olmak üzere 850 PokéPara karşılığında almanız da mümkün olacak. Pokemon toplarınızı şimdiden biriktirmeye başlayın fazla zaman kalmadı.

Sonraki Haber

Forum