Bu anahtarlık aynı zamanda bir Nintendo Wii oyun konsolu

Video oyun hayranları için arzu nesnesi listesine eklenecek yeni bir "oyuncak" daha ortaya çıktı. Bir grup modder, Nintendo Wii oyun konsolunu bir anahtarlığa sığdırmayı başardı.

Nintendo Wii, ömrü boyunca 100 milyondan fazla satarak gerçek kendi alt kültürünü oluşturmayı başarmış bir konsol. Ciltsiz bir kitaba yaklaşan boyutuyla hiçbir zaman dünyanın en büyük konsolu da olmadı. Ancak bir anahtarlık olacak kadar da küçük olmadı. Şimdi donanım modcuları, Wii'nin kapladığı alanı oldukça küçültmeyi başardı.

Meraklıları bir anahtarlıktan daha büyük olmayan işlevsel bir konsol yaptılar ve cihazı bir anahtarlığa dönüştürdüler.

Nintendo Kawaii adını verdikleri anahtarlık, orijinal bazı Nintendo özelliklerinden arındırılmış ama hala Wii oyunlarını çalıştırabiliyor.

Minik anahtalık CNC'den geçirilmiş alüminyum metal yekpare gövdesiyle oldukça çekici de görünüyor. Anahtarlığın üzerinde güç, AV desteği ve kontrolörler için manyetik konektörleri var. Ayrıca, bazı dövüş oyunlarında zorunluluk olan dört Gamecube kontrolörü için destek sunan özel bir yuva da var.

Koleksiyoncular için az sayıda üretildi

Bu minik anahtarlardan, koleksiyonerler için sadece 30 adet üretilmiş ve satış fiyatı da 55 dolar. Ancak hemen heyecanlanmayın, çünkü 30'u da çoktan satılmış durumda. Yine de umudunuzu kaybetmeyin, belki tasarımcısı bir 30 tane daha üretmeye karar verebilir.

Sonraki Haber

Forum