Bu Acımasız Alarm Uygulaması Sizi Uyandıracak!

"Normal" alarmlar sizi tam olarak uyandırmayı başaramıyorsa, böyle bir alarm uygulamasına ihtiyacınız var!

Sabahları uyanmakta zorluk çekiyorsanız, sizi yataktan kaldırana kadar rahat bırakmayan birden fazla alarm uygulaması var. Bunlardan biri olan I Can't Wake Up, uyandığınızdan ve mantık yetinizin çalıştığından emin olmadan sizi rahat bırakmıyor.

Android ve iOS için sunulan I Can't Wake Up'un size nasıl davranacağı, onu nasıl ayarladığınıza bağlı. Alarm çalmaya başladığında karşınıza bir bulmaca geliyor. Bulmacayı çözmeye çalışırken alarm düşük bir sesle çalmaya devam ediyor. Ancak bulmacayı çözerken küçük bir beceriksizlik yaparsanız, ses anında yükseliyor.

Uygulama içerisinde sekiz farklı görev bulunuyor. Görevler çoğunlukla çok fazla beyin gücü gerektirmiyor ancak dikkate ihtiyaç duyuyor. En kötü görev olan barkod görevi, size söylenen barkodu taratana kadar alarmı kapatmıyor. Kendi barkodunuzu girebiliyorsunuz, yani başucunuzdaki kitabın veya banyodaki şampuanın barkodunu kullanabilirsiniz.

Bulmacaları zorlaştırmanız da mümkün. Örneğin Memory oyununu 4x4'lük bir ızgara yerine 5x6'lık bir ızgarada oynayabilirsiniz. Uygulamayı telefonun açılışında "tamamlanmamış alarmları" kontrol edecek biçimde yapılandırmanız da mümkün. Bunu yaptığınızda telefonunuzu baştan başlatmak da uykunuza devam etmenizi sağlamayacak.

Google Play'den indirin: I Can't Wake Up

App Store'dan indirin: I Can't Wake Up

Sonraki Haber

Forum