BT kariyeriniz için online seminer

"Büyük Düşünenler Serisi" web sitesinde dünyanın büyük şirketlerinin üst düzey yöneticileri online.

BT, "Büyük Düşünenler Serisi" web sitesi aracılığıyla dünyanın önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile online görüşme ve yönetim felsefelerinden yararlanma imkanı sunuyor. www.btbigthinkers.bt.com adresinden ulaşılan sitede ayrıca ünlü yatırımcı Esther Dyson'un yöneticilerle yaptığı röportajlar da yeralıyor.

Orta kademe yöneticilerine işdünyasının önde gelen isimleriyle ofis ortamında görüşme imkanı tanıyan BT Büyük Düşünenler Serisi'nde "küçük işletmeleri desteklemek" ve "21yy'da endi kendine yeten bir şirketi yönetmek" gibi pek çok konu başlığı yeralıyor.

Google'un patronu online!

BT Global Hizmetler Başkanı Tim Smart'ın evsahipliğini yaptığı serinin ilkinde, Google CEO'su Tim Schmidt, Google'ın iki arkadaş tarafından yurt odasında hayal edilen bir konseptten dünya devine dönüşümünü konuştu. Schimdt, Google'ın rekabet stratejileri ve yönetim yapısını hakkında önemli bilgiler verdi

Seride şimdiye kadar pek çok önemli konu ele alındı. Bu konular arasında; üst düzey dört Hintli işadamının katıldığı ve dijital ekonominin incelendiği "Hindistan Ekonomisi: Müşteri ve Rakipler" konulu panel ve Yahoo'nun Başkan Yardımcısı, salerforce.com, wikia.com'un CEO'larının katıldığı "Küçük İşletmelerde Yetkilendirme" en ilgi çekici olanlarıydı. .

Büyük Düşünenler Serisi'ni değerlendiren BT Global Hizmetler Pazarlama Müdür Yardımcısı Julie Woods Moos, "Yöneticileri biraraya getiren böylesine yenilikçi ve interaktif bir panel serisi sunuyor olmak BT için gurur verici. Serinin formatı işletmelerin ve tüketicilerin fikirlerini buluşturuyor" dedi.

www.btbigthinkers.bt.com adresinden BT Büyük Düşünenler Serisi'ne ulaşarak, daha önce gerçekleştirilen 8 semineri izlemek ya da yeni seminerler için kayıt yaptırmak mümkün.

Sonraki Haber

Forum