BT Bilgi'den kurumlara altın ipuçları

BT Bilgi, CeBIT Bilişim Zirvesi'nde kurumlara maliyetleri düşürmenin ipuçlarını verecek.

BT sektöründe uygulama, lisans satışı, danışmanlık, servis ve eğitim hizmetleri veren BT Bilgi, Bilişim Zirvesi katılımcılarına Veri Merkezi Otomasyonu ile maliyetlerde nasıl önemli avantajlar sağlanabileceğini aktaracak.

BT Bilgi Yönetici Ortağı Taylan Öklü ve CA EMEA Bölgesi, Teknik Satış Direktörü Sevi Tüfekçi, 10 Ekim 2008, Cuma günü yapacakları sunumla kurumların BT hizmetlerinin kalitesini artırırken, kendilerini en çok zorlayan unsur olarak karşılaştıkları 'karmaşıklığı' ortadan kaldırmaya yarayan "Veri Merkezi Otomasyonu" konusunu ele alacaklar.

Sunumda birçok organizasyonun karşı karşıya kaldığı ve sürekli artan iş ihtiyaçlarını karşılamada altyapılarda meydana gelen karmaşıklığın kurumlara getirdiği ek yük ve maliyetlerden bahsedilecek.

Öklü ve Tüfekçi konuşmalarında BT yapısını karmaşıklaştırmadan, veri merkezi (datacenter) kaynaklarının nasıl daha verimli kullanılabileceğini, kritik iş süreçlerinin nasıl otomatize edildiğini, manuel (elle) yapılan birçok işin getirdiği maliyet yükünün azaltılmasına yardımcı olan "Otomasyon" konusunu ve bu çalışmalarla kurumların maliyetlerinde nasıl önemli miktarda düşüşler sağlayabileceklerini katılımcılarla paylaşacaklar.

Saat: 11.00 - 12.00 - Heybeli Salonu

Bilgi için
BT Bilgi - 212 323 63 33

Sonraki Haber

Forum