BMW tasarımı oyun canavarı!

BMW tasarımına hasta olanlar için, BMW'nin tasarım ofisinden inanılaz bir PC : Mesh 7...

Amerika'da başarılı olan ve kendisine has kasa tasarımları, uç noktada sistemleriyle oyuncuları hedef alan Alienware, başka ülkeleri ve markaları da etkiledi.

İngiliz bilgisayar üreticisi Mesh, Alman tasarımcıların Thermaltake için tasarladığı bilgisayar kasasını aldı ve içini güçlü donanım özellikleriyle doldurdu. Mesh bu bilgisayarı uç noktada bir DirectX 11 oyun bilgisayarı olarak tasarladı.

Mesh 7'nin donanım özellikleri arasında 2.66GHz Intel Core i7-920 dört çekirdekli işlemci, üç kanal konfigürasyonunda 6GB 1666MHz DDR 3 bellek, Asus P6T SE anakart ve AMD ATI Radeon HD 5970 çift GPU ekran kartı yer alıyor.

Dahası da var, Windows 7 Home Premium işletim sistemi, 64GB Samsung Solid State Disk üzerine kurulu geliyor. Bunun yanında 1TB 3Gb/s Sata sabit disk, Blu-ray sürücü ve DVD yazıcıya sahip.

Oyuncular için tasarlanan bu bilgisayar için Razer Arctosa klavye ve Razer Copperhead fare seçilmiş. Bütün bu özelliklere sahip, BMW tasarımıyla göz dolduran Mesh 7'nin İngiltere fiyatı 2699 pound. Türk Lirası olarak yaklaşık 8000 TL ediyor.

Sonraki Haber

Forum