BlueTrack: MS üst sınıf fareler sunuyor

Microsoft yeni optik tarama metotlarıyla donattığı bilgisayar farelerini tanıttı...

Microsoft yeni optik tarama metotları kullanan bilgisayar fareleri sunuyor.

BlueTrack ismindeki teknoloji granit ve halı zemin gibi zorlu zeminlerde en yüksek keskinliği sunuyor. BlueTrack ışını normal bir lazer faresininkinden dört kat daha büyük ve daha yüksek bir tarama oranı sunuyor.

Fareler bilgisayara kablosuz olarak 2,4 GHz frekansında bağlanıyor. Explorer Mini Mouse laptop faresi olarak özellikle mobil gün akışına uygun olarak geliştirildi. Explorer Mouse ise daha çok ev kullanımı için düşünüldü.

Ekimden itibaren iki farede Avrupa'da satışa sunulacak. Explorer Mini Mouse'un fiyatı 85 dolar, Explorer Mouse'un fiyatı ise 110 dolar olacak.

Arc Mouse ve yeni fare-klavye seti

Wireless Desktop 6000: Ergonomik tasarımı ile işinizi kolaylaştıracak.

Bunun dışında Microsoft, Arc Mouse ile farklı bir bilgisayar faresi daha tanıtıyor. Bu fare, parçalarının katlanması sayesinde yarı yarıya küçülebiliyor ki, bu da fareyi özellikle notebook kullanıcıları için ilgi çekici hale getiriyor. Pil göstergesi kullanıcıyı pil durumu hakkında bilgilendiriyor. Arc Mouse şu andan itibaren 85 dolara temin edilebiliyor.

Masaüstü ikilisi
Microsoft bunlara ek olarak Wireless Desktop 6000'i de tanıtıyor. Fare-klavye ikilisi ergonomik bir tuş dizilimi ve multimedya uygulamalar için sayısız ekstra tuş barındırıyor. Wireless Desktop 6000, 128 dolar karşılığında sizin olabiliyor (yurtdışı fiyatları).

Bilgi için:
Microsoft - 0212 519 50 00

Sonraki Haber

Forum