BlockFi, Kripto Paraları Kullanıcılara İade Etme Yetkisi İstedi

BlockFi, ABD İflas Mahkemesinden, BlockFi cüzdanlarında tutulan kripto paraları kullanıcılara iade etme yetkisi istedi.

FTX borsasının iflas başvurusundan sonra kripto para piyasasında birçok olumsuz durum yaşandı. Bunlardan biri de kripto kredi kuruluşu BlockFi‘ın iflası oldu diyebiliriz. Son olarak BlockFi, ABD İflas Mahkemesinden, BlockFi cüzdanlarında tutulan kripto paraları kullanıcılara iade etme yetkisi istedi.

İflas etmiş kripto kredi platformu BlockFi, ABD İflas Mahkemesi’nden, kullanıcılarının şu anda BlockFi cüzdanlarında kilitli olan kripto varlıkları geri çekmelerine izin vermek için bir talepte bulundu. Mahkeme belgeleri ayrıca, platformun duraklatılmasından itibaren işlemleri düzgün bir şekilde yansıtacak şekilde kullanıcı arayüzünün güncellenmesi için izin talep ediyor.

Borç verme platformu ayrıca, “BlockFi International da tutulan BlockFi Cüzdan Hesapları ile ilgili olarak Bermuda Yüksek Mahkemesinden benzer bir yardım” isteme niyetinin sinyalini verdi.

Mahkeme belgelerine göre, önergenin kabul edilip edilmeyeceğine karar verecek duruşma 9 Ocak 2023’te yapılacak. BlockFi International Ltd’de tutulan cüzdan hesaplarıyla ilgili ayrı bir duruşmanın 13 Ocak 2023’te Bermuda Yüksek Mahkemesi’ne gitmesi planlanıyor.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum