Black Mirror altıncı sezondan heyecanlandıran haberler: Yeni sezon yıldızlarla dolup taşacak

Black Mirror'ın altıncı sezonunda rol alacak isimlerin bir kısmı ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa yeni sezon, yıldızlarla solu olacak...

Yeni ortaya çıkan haberlere göre Netflix, popüler Black Mirror dizisinin altıncı sezonu için yıldızlarla dolu bir kadro topladı. Black Mirror’ın beşinci sezonunun üzerinden üç yıldan fazla bir sürenin geçmiş olması ile yeni bir sezon heyecanla bekleniyor.

Variety’nin bildirdiğine göre Deadpool’dan Zazie Beetz, I May Destroy You’dan Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton ve Anjana Vasan dizinin altıncı sezonunda büyük rollere sahip olacak.

Daha önce bildirildiği üzere dizinin yaratıcısı Charlie Brooker ve Netflix, yeni sezon için daha büyük bir hedefe sahip ve 2019 yılındaki üç bölümlük sezondan daha fazla bölüm içerecek. İlk kadro duyuruları sezonun ilk üç bölümü için ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kadro üyesinin duyurulması bekleniyor.

Yeni sezon, beşinci sezondan bir adım daha ileride olarak tanıtılıyor ve şirket içindeki bir kaynak “her bölüme ayrı bir film gibi davranılması ile ölçek olarak daha da sinematik” olacağı sözünü verdi.

Sonraki Haber

Forum