Bitcoin 2022 Konferansı Miami'de Başladı

Bitcoin 2022 etkinliği başladı. Miami'de başlayan etkinlik 9 Nisan gününe kadar devam edecek.

Dünyanın birçok yerinden binlerce katılımcının ağırlandığı Bitcoin 2022 etkinliği başladı. Miami'de başlayan etkinlik 9 Nisan gününe kadar devam edecek. Etkinlik boyunca birçok etkinlik yapılacak ve kripto dünyası bir araya gelecek. 

Tabii konferans boyunca yapılan duyurular, kripto para piyasasının önümüzdeki dönemine de yön verecek. 

Bitcoin 2022 Konferansı Başladı

Bitcoin 2022 konferansında birçok önemli konuşmacı yer alıyor. Bunlar arasında MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, PayPal’ın kurucusu Peter Thiel, ünlü psikolog Jordan Peterson, Ark Invest CEO’su Cathie Wood ve tenis efsanesi Serena Williams'ı saymak mümkün. Hatta El Salvador Başkanı Nayib Bukele de bu konferansa katılıp konuşma yapacaktı. Ancak, ülkedeki karışıklıklar nedeniyle bunu iptal etmek zorunda kaldı.

Bitcoin 2022, Bitcoin’de fiyatı etkileyebilecek olası gelişmeler nedeniyle yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Bitcoin 2021’de El Salvador’un Bitcoin’i resmi para yapacağı duyurulmuştu. Bunun gibi bir başka sürpriz açıklamanın daha yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

Bu konuda üçüncü gün oldukça önemli. Yapılacak duyurular, sektör tarafından yakından takip ediliyor. 

 Cash App’in isim sponsoru olduğu ve dünyanın dört bir yanından binlerce kişinin katılacağı Bitcoin 2022, sektörün önde gelen şirketlerince de destekleniyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum