Bitci'nin Yan Şirketleri "Bitci Holding" Çatısı Altında Birleşti

Bitci Teknoloji ile yeni kurulan Bitci NFT, Bitci Gaming ve Bitci Borsa şirketleri ‘Bitci Holding’ çatısı altında birleşti.

Kripto para şirketleri son dönemde oldukça büyük bir rekabetin içerisine girmiş durumda. Öyle ki sektörde yaşanan büyüme, rekabette tutunabilmek içn farklılık gerektiriyor. Bu noktada bazı şirketler yeni ürünlerini piyasaya sürerken bazı şirketler de yeni kampanyalar ile müşterileri kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Bu noktada Blockchain teknolojilerini araştırma ve geliştirme amacıyla 2018 yılında Bodrum’da kurulan
Bitci Teknoloji A.Ş. ise ‘Bitci Holding A.Ş.’ adıyla holdingleştiğini duyurdu.

Bitci, bu holding çatısı altında inşaattan enerjiye, turizmden perakendeye kadar geniş bir yelpazede yer alan şirketlere, kullanıcı dostu Blokchain temelli çözümler üretmeyi hedefliyor. Şirket bu hedef doğrultusunda şirketlerini Bitci Holding bünyesinde tek çatı altında bir araya getirdi.

Borsa bu yeni yapılanma ile birlikte metaverse, NFT ve Web3 Gaming üzerinde çalışmayı hedefliyor. Ek olarak şirket, önümüzdeki dönemde kayıtlı sermayesini 800 milyon TL’ye yükseltmeyi de planları arasına almış durumda.

Konu hakkında konuşan Bitci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar şu ifadelere yer verdi:

“2018’ten bu yana, her adımda çıtayı daha da yükselterek belli bir noktaya ulaştırdığımız faaliyetlerimizde bugün, önümüze yeni ve daha büyük hedefler koyduk. Holdingleşmeyle oluşacak bu yeni enerjiyi, gücü ve dinamizmi de hızla değişen dünyanın blockchain teknolojileri öncüsü olmak için harcayacağız"

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum