Bir Ücretsiz VPN Uygulaması Şoku Daha: 1 Milyon Kullanıcı İfşa Oldu!

Ücretsiz bir VPN uygulaması daha, en az 1 milyon kullanıcının verilerini ifşa ettiği iddiası ile gündeme bomba gibi düştü!

VPN uygulaması kullanıyor musunuz? Bizce öyle her önünüze gelen VPN uygulamasını kullanmamanız lazım, zira bunların pek çoğunun sahte uygulama olduğunu daha önceki haberlerimizde de sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise siber güvenlik araştırmacıları Çin kaynaklı bir VPN uygulaması olan QuickFox ile ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu.Xbox Series X Mini Buzdolabı, Sadece Saniyeler İçinde Tükendi!Xbox Series X mini buzdolabı, satışa çıktığı gün, sadece saniyeler içinde tükendi.

Çin kaynaklı VPN uygulaması QuickFox'un tespit edilmiş çok sayıda kullanıcısı bulunuyor. Özellikle Çin'de erişilemeyen sitelere erişebilmek için kullanılan QuickFox hakkında bir araştırmada bulunan siber güvenlik araştırmacıları, uygulamada önemli bir sızıntı bulunduğunu ve bu nedenle en az 1 milyon kullanıcının verilerinin ifşa edildiğini söylüyor.

Güvenlik araştırmacıları hazırladıkları raporda, bahsi geçen sızıntıyı QuickFox yetkililerine bildirdiklerini, ancak henüz bir geri dönüş olmadığını söylerken, şu ana kadar sızan toplam verinin 100 GB'ın üzerinde olduğunu belirtmişler.

Zaman zaman VPN uygulamaları hakkında bu tür haberler alıyoruz. Bu nedenle kullandığınız VPN uygulamasını özenle seçmeniz çok önemli. En iyi VPN uygulamalarını bu makalemizde bulabilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum