Bir dönem BBG'nin ünlü ekran yüzüydü: 'Doğa Bey' kripto uzmanı oldu...

Doğa Sülen, 2000'lerin başında televizyonların en çok izlenen programlarından Biri Biri Gözetliyor'la ekranlara geliyordu...

2000'lerin başında ekranlara gelen Biri Bizi Gözetliyor (BBG) o dönemin çok konuşulan yarışma programıydı. Doğa Sülen ise donuk mimikleri ve hep aynı tondaki sesiyle o dönemin dönemin en bilinen isimleri arasındaydı. Peki, Doğa Sülen şimdi neler yapıyor?

Hürriyet'in haberine göre ünlü yarışmanın 'Doğa Bey'i şimdi İstanbul’da yaşayıp eğitmenlik yapıyor ve reklam sektöründe danışmanlık hizmeti veriyor:

“2021’de Nişantaşı Üniversitesi Acun Medya Akademi’nin eğitmen kadrosuna dahil oldum. Bunun yanında, 2010’da açtığım şirketim reklam sektöründe markalara ve ajanslara çözüm ortağı olarak hizmet veriyor. Pandemide kripto varlıkların yaratılmasından alım satımına kadar geniş bir alanda online eğitimler aldım. Kripto varlıklarda ihtiyaç duyulabilecek ürünlerin belirlenmesi, oluşturulan ürünlerin kitlelere ulaşması konusunda iş geliştirme ve hizmet vermek üzere finansal teknoloji şirketleri ile de çalışıyorum.”

ODTÜ Eğitim Fakültesi’nde eğitim alan Doğa Sülen, röportajda "Amacım bölümüm Biyoloji’yi, canlıları ve İngilizceyi derinlemesine öğrenerek, eğitim sonrasında belgesel programları yapmaktı. Üniversitede okuduğum yıllarda özel radyo ve televizyonlar yeni açılmaya başlamıştı. Ankara’da özel bir radyoda programcı olarak işe başladım. Sonradan televizyon yayıncılığında profesyonel olmamı sağlayan yapım şirketi ile de bir iş sırasında tanıştım.” diyor. 

Sonraki Haber

Forum