Bir değil, iki büyük sürpriz geliyor...

Kış geliyor ama beraberinde büyük sürprizleri de getiriyor. İşte Sony ve Microsoft'un müjdeleri...

Son günlerde artan yeni nesil konsol konuşmaları ve piyasadaki artan yeni konsol talebine sonunda bir cevap geldi. Sony ve Microsoft oyun severlerin bu kışı da geçirmeleri için artık son tekliflerini sundu.

İlk haber Sony cephesinden geldi. Firma, "Black Friday" olarak bilinen ve indirimlerin tavan yaptığı bu özel güne, iki adet paket hazırlamış durumda. Bunlardan ilki "Complete Entertainmet Bundle." Bu bundle içerisinde 160 GB'lık bir adet PS3, fazladan bir oyun kolu ve fazlasıyla sevilen oyunlar olan Ratchet & Clank: All 4 One ve de Little Big Planet 2 bulunacak. Ayrıca bir aylık Playstation Plus üyeliği de paketi alanlara hediye edilecek.

Sony'nin hazırladığı ikinci paketse, isminden de anlaşılabileceği üzere daha çok aksiyona yönelik. "Mayhem Edition" Playstation Move paketi adı altında satışa sunulacak olan ürün, içerisinde Resistance 3 ve Killzone 3 gibi iki tane harika ve sadece PS3'e özel FPS bulunduracak. Pek tabii bu oyunları keyifle oynayabilmemiz ve oyun kollarına bağlı kalmamamız için paketin içerisine dahil edilen "Sharpshooter"ı da unutmamak lazım.

MS herkesi eğlendirmek istiyor

Fiyat politikası ile kazanacak

Gelelim Microsoft cephesine... Tıpkı Sony gibi, MS'de iki yeni konsol bundle'ı piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Bunlardan ilki 250 GB'lık bir Xbox 360 ile birlikte geliyor. Beraberindeyse, 2010 yılı çıkışlı ve Bungie tarafından yapılan Halo: Reach bulunuyor. Diğer oyunsa, Lionhead tarafından yapılan ve oyun eleştirmenleri tarafından fazlasıyla beğenilen Fable III. 299 dolar etiket fiyatına sahip olacak olan bundle'ın yanına üç aylık Xbox Live Gold üyeliğinin eklenmiş olmasıysa asıl can alıcı nokta.

Fakat MS sadece evde tek başına oyun oynayanlara odaklanmamış ve co - op oyun oynamayı sevenler için de bir paket hazırlamış. İçerisinde yine 250 GB'lık bir Xbox'un bulunduğu paketin yanında bir adet de Kinect bulunuyor. Pek tabii kutunun içerisinde Kinect Adventures ve Carnival Games: Monkey See Monkey Do isimli iki adet eğlenceli oyun da bulunuyor. Ve yine içerisinde üç aylık Xbox Live Gold üyeliği bulunan paket'in fiyatıysa 399 dolar olarak açıklandı.

Bu arada MS, Kasım ayının sekizinden itibaren, Call of Duty: Modern Warfare 3 bundle'ının da satışına başlayacak ve bu kutu içerisinde bulunacak olan Xbox, tam 320 GB'lık bir sabit diske sahip olacak.

Sonraki Haber

Forum