Binance, Wazirx Borsası ile Olan Bağını Kopardı

Binance, Hint kripto para borsası Wazirx’in artık Binance cüzdan hizmetlerini kullanamayacağını duyurdu.

Kripto para borsası Binance, genellikle medyada yeni ürün ve iş birliği haberleri ile geliyor. Özellikle son dönemde aktif bir büyüme politikasına sahip olan borsa, sık sık medyada kendisine yer bulmayı başarıyor. Daha önce Binance, WazirX ile arasındaki off-chain (zincir dışı) fon transfer desteğini sonlandıracağını açıklamıştı. Bu kez WazirX ile arasındaki bağları kopardığını belirtti.

Binance, Hint kripto para borsası Wazirx’in artık Binance cüzdan hizmetlerini kullanamayacağını duyurdu. Wazirx’in operatörü Zanmai’nin Wazirx’in operasyonları için kullandıkları hesaplardaki fonları çekmesi gerekiyor. Binance ve Wazirx arasındaki ilişkiyle ilgili kamuya açık bir anlaşmazlığın ardından geldi.

Kripto para borsası Binance Cuma günü yaptığı açıklamada, Hindistan kripto borsası Wazirx’in artık Binance cüzdan hizmetlerini kullanamayacağını söyledi.

Binance, Wazirx kullanıcı fonları veya Wazirx borsasının operasyonlarının herhangi bir yönü üzerinde hiçbir kontrolü olmadığını belirterek şunları açıkladı: "Borsa operatörü Zanmai Labs’a cüzdan ve ilgili teknoloji hizmetleri sağladık. Bu hizmeti sonlandırıyoruz. Binance’in Wazirx kullanıcılarının varlıkları, kullanıcı etkinliği ve platformun operasyonları üzerinde kontrolü elinde tuttuğu şeklinde kamuoyuna sunulan yanlış ve yanıltıcı anlatım."

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum